We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET STRANGER THINGS Osta nyt ×

Viisi faktaa: Marilyn Monroe

07. 08. 2017

Ikoninen Hollywood-tähti Marilyn Monroe oli suuri mysteeri ei vain työtovereilleen vaan myös ystävilleen, mikä ei ole ihme ottaen huomioon hänen kuuluisuutensa ja suosionsa mittasuhteet. Harva pystyy käsitellä niin suurta suosiota, eikä pystynyt hänkään – siksi Marilyn poistuikin joukostamme niin aikaisin. Hän oli kaunis, lahjakas ja menestynyt, ja hänen elämänsä oli täynnä skandaaleja ja kuuluisuuksia, rakkautta ja pettymyksiä. Me keräsimme 5 faktaa tästä legendaarisesta kaunottaresta, joiden et uskoisi olevan totta.

  1. Hän ei koskaan ollut ehdolla Oscar-voittajaksi

Vaikka hän oli todella suosittu, häntä ei koskaan edes nimetty Oscar-ehdokkaaksi. Golden Globe -ehdokkaana hän oli neljästi, ja voitti näistä kolme.

  1. Hänen oli vaikea oppia vuorosanojaan

Kaikilla on heikkoutensa, ja Marilynin heikkous oli vuorosanojen muistaminen. Monien mielestä tämä johtui esiintymisjännityksestä, josta hän kärsi kameroiden edessä.

  1. Hänen palkkansa olivat pienehköjä

Verrattuna näyttelijätärkollegoidensa palkkoihin, Marilynin palkat olivat aika alhaisia. Esimerkiksi elokuvassa Herrat pitävät vaaleaveriköistä Marilyn näytteli Jane Russelin kanssa, jonka palkka oli kymmenkertainen verrattuna Marilynin palkkaan.

James Patersonin teos julisteena, 61 x 91,5cm

  1. Hän puhui itsestään joskus kolmannessa persoonassa

Näyttelijä Eli Wallach on kertonut, että kerran eräässä tapaamisessa Marilyn sanoi, että hänestä tuntuu kuin olisi Marilyn. Myös valokuvaaja Sam Shaw on kokenut samaa: hänelle Marilyn oli sanonut, että ”Marilyn ei koskaan tekisi tällaista”.

  1. Joe DiMaggio, yksi Marilynin aviomiehestä, lähetti tämän haudalle kukkia kolme kertaa viikossa 20 vuoden ajan.

DiMaggio oli kerran näin luvannut, ja kun Marilyn kuoli, hän piti lupauksensa. Tosirakkautta myös kuoleman jälkeen!

Katso lisää Marilyn-tuotteitamme

Lähde 1 / Lähde 2Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top