We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET GAME OF THRONES Osta nyt ×

Viisi faktaa: Marvel Comics

15. 03. 2017

Marvel Comicsilla on takanaan pitkä historia alkaen jo vuodesta 1939, jolloin se tunnettiin nimellä Timely Publications. Vuosien varrella yhtiön nimi on muuttunut pariin otteeseen, ja yhtiön supersankarit ovat muuttuneet sarjakuvahahmoista elokuvasankareiksi; samalla alunperin suomennetut hahmojen nimet ovat saaneet rinnalleen alkuperäiset englanninkieliset nimet, joilla hahmot esiintyvät elokuvissa. Suurin osa Marvelin tarinoista sijoittuu Marvel-universumiin, jonka esikuvana voi pitää New Yorkia. Marvelin suosikkihahmoja ovat muiden muassa Hämähäkkimies/Spiderman, Kapteeni Amerikka/Captain America, Hulk, Rautamies/Iron Man, Wolverine ja Deadpool. Suosittuja ovat myös supersankariryhmät kuten Kostajat/Avengers, X-Men ja Ihmeneloset/Fantastic Four. Me keräsimme nyt muutamia hauskoja faktoja Marvelista sinua ilahduttamaan!

Marvel – Universe juliste, 5,99 €

  1. Hämähäkkimies joutui ensin hylätyksi

Marvelin julkaisija Martin Goodman oli sitä mieltä, että hämähäkki ei ole ihmisten suosikkihyönteinen. Onneksi hahmo kuitenkin otettiin mukaan tarinoihin, sillä siitä muodostui yksi kaikiken aikojen suosituimmista supersankareista. Hämähäkkimiehen luojana pidetään Stan Leetä.

  1. Hulkin piti alunperin olla harmaa.

Tätä hahmoa me emme tänä päivänä helposti tunnistaisi. Tulostusongelmien vuoksi Hulkin väriksi kuitenkin muodostui vihreä.

Marvel Deco – Hulk ja MARVEL – Kapteeni Amerikka retrojulisteet, 5,99 € kpl
  1. Kapteeni Amerikka ei ollut alunperin osa Kostajia

Hän ilmestyi vasta Kostajiin nro.4. Alkuperäinen Kostajat-ryhmä piti sisällään Hulkin, Muurahaismiehen (Ant-Manin), Ampiaisen (Waspin), Thorin ja Rautamiehen (Iron Manin). Niin, ja Kapteeni Amerikan syntymäpäivä on 4. heinäkuuta, Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivä.

  1. Marvel yritti rekisteröidä sanan “zombie” vuonna 1973

Tämä jäi kuitenkin yritykseksi, sillä sana on aika yleisessä käytössä. Marvel kuitenkin onnistui rekisteröidä tavaramerkin “super hero” (supersankari).

  1. Marvel meni konkurssiin vuonna 1966

Marvel myi useiden hahmojensa elokuvaoikeudet, joka ainakin välillisesti aiheutti yhtiön hakeutumisen konkurssiin, sillä ihmiset eivät enää ostaneet sarjakuvalehtiä. Loppujen lopuksi elokuvat kuitenkin auttoivat yhtiön taas suosioon.

Lähde 1 / Lähde 2

Osta Marvel-tuotteitamme!Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top