We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET PELIJULISTEET Osta nyt ×

Viisi faktaa: Star Wars -elokuvat

30. 05. 2017

Väitätkö olevasi suuri Star Wars-fani? Me Europosterilla ainakin olemme, ja siksi keräsimme viisi mielenkiintoista faktaa maailman parhaasta elokuvasaagasta! Tiedätköijo nämä, vai opitko suosikistasi jotain uutta? Ensi kerralla kun katsot Star Warsia ystäviesi kanssa, voit tehdä heihin vaikutuksen näillä knopeilla. Mutta älä vain puhu leffan aikana!

Muutamia suosikkituotteitamme!

  1. Han Solon piti alunperin näyttää suohirviöltä

George Lucas halusi alunperin Millenium Falconin kapteenin näyttävän suohirviöltä. Loppujen lopuksi hän kuitenkin päätyi valitsemaan Harrison Fordin näyttelemään Han Soloa, jonka ensiesiintyminen oli elokuvassa Star Wars: Episode IV.

  1. R2-D2:n ääni on vauvan jokeltelua

Toki tietenkin elekronisesti muuteltuna. Ehkä tämän vuoksi R2-D2:n piipitystä pidetään söpönä. Ben Brutt teki suurimman osan ensimmäisten Star Wars -elokuvien äänistä, etkä uskoisi mitä kaikkea äänten lähteinä käytettiin!

Star Wars – A New Hope juliste, 5,99€
  1. Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) teki itse valomiekkojen ääniä taistelukohtauksissaan

Toki me kaikki teemme niin kun taistelemme kuvitteellisilla valomiekoilla, mutta Ewan McGregor teki niin myös  kohtauksia näytellessään. Jälkituotantotiimillä oli hauskaa näitä kohtauksia editoidessaan näitä “lisäefektejä” pois.

  1. Millenium-avaruusaluksen muotoilun inspiroi…hampurilainen?

George Lucas todellakin inspiroituu mitä ihmeellisimmistä asioista. Han Solon ja Chewbaccan legendaarinen Millenium-avaruusalus sai muotonsa hampurilaisesta ja oliivista hammastikussa.

  1. Kreivi Dookun nimi pohjautuu japaninkieliseen sanaan “doku”, joka tarkoittaa myrkkyä. Brasiliassa nimi piti muuttaa muotoon “Dookan” hassun syyn vuoksi.

Portugalin kielen sana “do cu”, lausutaan “dooku”, tarkoittaa kansanomaisesti “perseestä”. Et varmaan ihmettele miksi nimi vaihdettiin!

Kaikki Star Wars -tuotteemmet ovat täällä!

 Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top