We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET KEHYSTETYT JULISTEET alennus 30 % ×

Viisi faktaa: The Rick and Morty Show

12. 03. 2018

Tämä aikuisille suunnattu animaatiosarja on naurattanut Cartoon Networkin Adult Swim -kanavalla jo joulukuusta 2013 lähtien. Sarjan kolmas tuotantokausi päättyi lokakuussa 2017, ja neljännestä kaudesta on ollut puhetta. Keräsimme sarjasta viisi faktaa, joiden avulla voit tutustua hulluun tiedemieheen Rick Sancheziin, hänen tyttärenpoikaansa Morty Smithiin ja muihin sarjan hahmoihin!

Rick and Morty-julisteet 5,99€ kpl

  1. Sarjan käsikirjoitus tehdään osin takautuvasti. Ääninäyttelijöille annetaan juonen pääpiirteet ja he improvisoivat roolinsa, mikä tuo sarjaan todellisuuden tuntua.
  2. Justin Roland ei ainoastaan ole Rickin sekä Mortyn ääni (ja muutamien muiden sarjan hahmojen), vaan hän toimii  myös sarjan ohjaajana, käsikirjoittajana, animaattorina ja vastaavana tuottajana!
  3. Justin Roland lähetteli joskus epämääräisiä hahmopiirrustuksia sarjan piirtäjille vitsillä, mutta jotkin näistä todella otettiin todesta ja lisättiin sarjaan.
  4. Breaking Bad -sarjasta tuttu Bryan Cranston haki Jerryn roolia tuotannon alkuvaiheessa.
  5. Rickin päästelemät röyhtäykset ovat 100% aitoja, eikä niitä ole lisätty jälkituotannossa ääniefekteillä. (Haha!)

Osta Rick & Morty -tuotteita

Lähde 1 / Lähde 2Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top