We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET SEINÄKALENTERIT 2020 alennus 20 % Osta nyt ×

Viisi faktaa: The Rick and Morty Show

12. 03. 2018

Tämä aikuisille suunnattu animaatiosarja on naurattanut Cartoon Networkin Adult Swim -kanavalla jo joulukuusta 2013 lähtien. Sarjan kolmas tuotantokausi päättyi lokakuussa 2017, ja neljännestä kaudesta on ollut puhetta. Keräsimme sarjasta viisi faktaa, joiden avulla voit tutustua hulluun tiedemieheen Rick Sancheziin, hänen tyttärenpoikaansa Morty Smithiin ja muihin sarjan hahmoihin!

Rick and Morty-julisteet 5,99€ kpl

  1. Sarjan käsikirjoitus tehdään osin takautuvasti. Ääninäyttelijöille annetaan juonen pääpiirteet ja he improvisoivat roolinsa, mikä tuo sarjaan todellisuuden tuntua.
  2. Justin Roland ei ainoastaan ole Rickin sekä Mortyn ääni (ja muutamien muiden sarjan hahmojen), vaan hän toimii  myös sarjan ohjaajana, käsikirjoittajana, animaattorina ja vastaavana tuottajana!
  3. Justin Roland lähetteli joskus epämääräisiä hahmopiirrustuksia sarjan piirtäjille vitsillä, mutta jotkin näistä todella otettiin todesta ja lisättiin sarjaan.
  4. Breaking Bad -sarjasta tuttu Bryan Cranston haki Jerryn roolia tuotannon alkuvaiheessa.
  5. Rickin päästelemät röyhtäykset ovat 100% aitoja, eikä niitä ole lisätty jälkituotannossa ääniefekteillä. (Haha!)

Osta Rick & Morty -tuotteita

Lähde 1 / Lähde 2Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top