We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET RETRO & VINTAGE alennus 20 % Osta nyt ×

Viisi faktaa: Thor, ukkosen jumala

31. 10. 2017

Kuten tiedät, Thor: Ragnarök on pian elokuvateattereissa. Milloin hyvänsä uusi Marvel-elokuva on tulossa, me täällä Europostersilla kihisemme innosta aivan kuin ennen joulua. Joten tietenkin halusimme kirjoittaa jotain tästäkin elokuvasta, ja päätimme koota viisi faktaa Thorista, ukkosen jumalasta. Mutta varo spoilereita, tulossa saattaa olla myös jotain elokuvasta tai sarjakuvasta.

  1. Omena päivässä pitää lääkärin loitolla

Skandinaavisen mytologian mukaan Thor ja muut Asgårdin jumalat saavuttavat kuolemattomuuden syömällä maagisia omenoita. Sarjakuvissa ukkosen jumala Thor joutuu matkustamaan useasti kotiseuduilleen saavuttaakseen ikuisen elämän. Ehkä lapsille pitäisi kertoa tätä tarinaa, jotta he söisivät hedelmänsä ja vihanneksensa innokkaammin.

  1. Jesss! Tiedettä!

Yhden tarinan mukaan Thorin mahtavin ase, taianomainen vasara nimeltään Mjolnir, on taottu kuolevan tähden sydämestä. Tarulla voi ajatella olevan perää siinä mielessä, että kuolevan tähden sisus on niin tiheää materiaa, että vain teelusikallinen sitä painaisi miljoonia tonneja. Ja me kun ajattelimme, että painamme paljon jouluaterian jälkeen.

  1. DC ja Marvel kohtaavat

Yksi DC:n suosituimmista hahmoista, Teräsmies, on saanut leikkiä joillakin Marvelin leluilla. Hän on saanut vähäksi aikaa käsiinsä Thorin vasaran, jota käytti taistelussa lähes kaikkivoipaa Kronaa vastaan. Mutta kun Odin palautti vasaran lumouksen, Teräsmies ei kyennyt edes nostamaan sitä, sillä hänellä ei ole taistelijan sydäntä. Ja onhan Teräsmies saanut käyttää myös Kapteeni Amerikan kilpeä. Kunpa nämä kaksi vaihtaisivat joitain supervoimiaan, haluaisin nähdä Kapteeni Amerikan tulittavan lasersäteitä silmistään.

  1. Aseista puheenollen

Vasara ei ole Thorin ensimmäinen jumalainen ase. Ensin hän takoi itselleen taistelukirveen nimeltä Jarnbjorn. (Ja minä kun luulin, että vasaralla oli vaikea nimi.) Hän käytti sitä aikansa, koska sillä saattoi leikata lähes mitä tahansa kahtia…muun muassa käsivartensa. Ehkäpä hän siksi vaihtoi aseensa johonkin turvallisempaan.

  1. Vasaran avulla lentäminen

Thor ei itseasiassa osaa lentää… Tiedän, että sitä on vaikea uskoa, mutta hän vain heittää vasaraansa niin kovaa, että se nostaa hänet ilmaan. Lentäminen supervoimana onkin liian yleinen.

Toivon, että pidit viidestä Thoria koskevasta faktasta. En malta odottaa uutta elokuvaa, ja tulen kyllä kirjoittamaan siitä arvion. Siihen asti voit vaikka kuvitella millainen Uber-kuski Thor olisi vasaransa kanssa. Minun mielestäni se olisi mahtavaa.

Tsekkaa muut Thor-tuotteet

LähdeDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top