We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Viisi faktaa: TV-sarja Uusi Sherlock

17. 01. 2017

TV-sarja Uusi Sherlock tuo Sir Arthur Conan Doylen luoman klassikkohahmon seikkailut nykypäivän Lontooseen. Oletko jo onnistunut näkemään neljännen kauden jaksoja? Mitä pidit? Jos olet kaltaiseni Sherlock Holmes-fani, ilahdut varmasti näistä viidestä hauskasta faktasta!

Sherlock – Lontoo ja The Abominable Bride julisteet; 5,99€/kpl
Sherlock – Lontoo ja The Abominable Bride julisteet; 5,99€/kpl
  1. Sherlock Holmesin näyttelijä valmistautui rooliinsa kunnolla! Ja hän vihaa hahmonsa hiuksia.

Benedict Cumberbatch valmistautui rooliinsa enemmän kuin vain opettelemalla käsikirjoituksen: hän harjoitti bikram-joogaa ja uintia, eikä tupakoinut tai käyttänyt alkoholia kuvausten aikana. The Times -lehdelle hän kertoi, että vihasi hiustensa kasvattamista roolin vaatimaan pituuteen. Mutta voi että kuinka me rakastamme noita hiuksia!

  1. Hän ei ole sosiopaatti…

“Tee tutkimuksesi huolella, Anderson”, sanoi Holmes, “olen erittäin toimintakykyinen sosiopaatti”. Psykologi Maria Konnikovan mukaan Holmes on kuitenkin liian rakastava ja empaattinen ollakseen sosiopaatti.

Sherlock-sitaatit juliste 5,99 €
Sherlock-sitaatit juliste 5,99 €
  1. Speedy’s Cafe on olemassa!

Holmesin ja Watsonin suosikkikahvila on oikeasti olemassa, se sijaitsee Lontoon Gower Streetillä! Nälkäiset fanit voivat käydä maistelemassa Sherlockin innoittamia voileipiä ja muita herkkuja. Nam!

  1. Miksi yksi kausi sisältää vain kolme jaksoa?

Tämä brittisarja tehdään erilailla kuin Amerikassa. Yleensä amerikkalaisissa tv-sarjoissa on ainakin kymmenen jaksoa tuotantokaudessa. Yksi Uuden Sherlockin luojista, Steven Moffat, kertoo että Sherlockin jaksot tulisi nähdä ennemminkin 90 minuutin pituisina elokuvina. Laatu korvaa määrän!

  1. Charles Augustus Magnussenin talon oikea omistaja ei asu talossa

Appeldore, sarjan pahiksen talo on myös oikeasti olemassa, mutta sen omistaja Sir David Mc Murtry ei asu siellä, sillä hänen vaimonsa mukaan talo on liian koreileva. Harmin paikka… Itse voisin kyllä asua siellä!

Lähde 1 / Lähde 2

Löydä suosikkisi Sherlock-tuotteista

Tags: sherlock, tv show


Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top