We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET STRANGER THINGS Osta nyt ×

Viisi faktaa: Wonder Woman

16. 06. 2017

Uusi Wonder Woman -elokuva on vihdoinkin teattereissa, enkä voisi olla enempää innoissani! Kukapa ei rakastaisi hyvää supersankari-elokuvaa, jossa on tarina kohdallaan, ja jonka erikoisefektit hivelevät silmää. Ja kirsikkana kakun päällä on tietenkin päähenkilö Themysciran prinsessa Diana eli Wonder Woman (alkuperäisen sarjakuvan fanit tietenkin käyttävät hänestä nimeä Ihmenainen). Oli jo aikakin saada elokuviin sankaritar, joka pistää miehet ojennukseen! Nyt haluan ilahduttaa sinua viidellä hauskalla faktalla tästä uudesta suosikkisankaristani, josta ei Girl Poweria puutu.

1. Wonder Woman on kreikkalaisen mytologian jumalan Zeuksen tytär. Hänen rikkoutumaton rannekorunsa on tehty Zeuksen kilven jäännöksistä.

2. Wonder Womanin näyttelijä Gal Gadot on käynyt Israelin kaksivuotisen armeijan. Hän on myös opiskellut lakia ja osallistunut Miss Universum -kauneuskilpailuun. Oikea tosielämän ihmenainen!

3. Ihmenainen luotiin kuvastamaan vapaata naista. Häntä käytettiin ja käytetään yhä feministien ikonina ympäri maailman. Girl Power!

Wonder Woman -julisteet 5,99€/kpl

4. Soturiprinsessa Diana pystyy olemaan telepaattisesti yhteydessä jokaiseen sotilaaseen maan päällä. Tämä ja muutama muu erityiskyky tekee hänestä DC Comicsin voimakkaimman supersankarin.

5. Sarjakuvassa Diana seurustelee… kenenpä muun kuin Teräsmiehen kanssa! Hänellä oli myös vipinää Batmanin kanssa, mutta pidemmän päälle juttu ei toiminut. Kollegoiden deittailu ei siis näytä olevan hänelle ongelma.

Lisää Wonder Woman -tuotteita

Osta kaikkia DC Comics -tuotteita

Lähde 1 / Lähde 2Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top