We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Vinkit Kesämuotiin

31. 07. 2023

Kesä on meneillään ja on aika nauttia aurinkoisista päivistä, lämmöstä ja loputtomista aktiviteeteista. Olitpa sitten menossa rannalle, altaalle, matkalle tai vain viettämässä aikaa puutarhassa tarvitset siihen oikeanlaiset vaatteet. Tässä artikkelissa, me eli Europosters tarjoamme sinulle vinkkejä kesämuotiin, jotka kulkevat mukanasi koko kauden läpi. 

 

 

Omaperäiset t-paidat

Värikkäät ja innostavat t-paidat ovat loistava tapa ilmaista oma persoonallinen tyyli. Valitse t-paitaasi kuviot, slogan tai rohkea printti rakastamastasi elokuvasta tai tv-sarjasta. Älä pelkää eri värien ja leikkauksien yhdistelemistä unohtumattoman vaikutelman luomiseen. Valikoimastamme voit valita musiikin tai pelien teemoja tai muita t-paitoja. Et voi mennä metsään t-paidoilla kuten Mad Love Harley Quinn ja XoXo Harley. Ne ovat valmistettu 100% puuvillasta ja ovat miellyttäviä myös kuumana kesäpäivänä. 

 

 

Tyylikkäät hatut 

Jos aikeissasi on viettää paljon aikaa auringossa, älä unohda suojautua auringolta. Aurinkovoiteen lisäksi ota mukaasi hatut suosituilla teemoilla. Valitse kesäksi hattu, joka on tyylikäs! Lisää kokoelmaasi teemat kuten Pokemon, Stranger Things, Frendit ja monet muut ja olet valmis mihin tahansa tilaisuuteen.  

 

Suuri valikoima laukkuja 

Laukut ovat käytännöllisiä asusteita, jotka voit ottaa mukaasi matkoille, altaalle tai rannalle. Valitse laukut rakastamillasi teemoilla elokuvista tai yksityiskohtaisilla kuvioilla, mikäli olet esteettisten asusteiden fani. Jos tarvitset tilaa pyyhkeelle, aurinkolaseille tai kirjalle ovat korkealaatuiset laukut hyvä lisä mukaasi. Mainittavan arvoisia laukkuja kokoelmassa ovat teemat kuten Frida Kahlo, Harry Potter kuvitukset sekä Snoopy ja monet muut! 

 

 

Jotakin lapsille 

Mitä vaatteisiin tulee, emme voi unohtaa pikkuisia seikkailijoitamme. Pienille uimareille suosittelemme värikkäitä Marvelin uimapukuja valikoimastamme, jotka voi tyylikkäästi yhdistää saman teeman  lipokkailla. Asun viimeistelyyn voit vielä valita laukun lasten teemoilla sekä pyyhkeen lasten rakastaman sarjakuvan tai animaation teemalla! 

Ja viimeiseksi toivotamme kesää täynnä nautintoa ja haluamme rohkaista sinua valitsemaan jotakin kokoelmastamme kesän muotia. Olitpa sitten rannalla tai matkalla sopivat vaatteemme sinulle täydellisesti. 

 

Tsekkaa kokoelmamme vaatteita!

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top