We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET METALLIKYLTIT alennus 20 % ×

Vinkkejä: 8 tapaa koristaa kotiasi

24. 06. 2018
  1. Pysyttele minimalistisena

Vähemmän on enemmän-tyyli ei ole nyt suosituimmillaan, mutta se on edullinen lompakolle, sillä koristeellisemmat tyylit vaativat tietenkin enemmän rahaa sisustusesineisiin. Minimalistinen sisustus perustuu neutraaleille väreille ja kaikenlaisen epäjärjestyksen poistamiseen. Muista, että laatu korvaa määrän ja pidä asiat yksinkertaisina. Investoi minimalistiseen säilytysratkaisuun, joka säästää tilaa ja nielee potentiaaliset kaaoksenaiheuttajat sisäänsä. Viimeistele sisutus yksinkertaisilla mutta tyylikkäillä mustavalkovalokuvilla tai taidejulisteilla, jotka eivät hallitse tilaa liikaa.

  1. Peilit

Peileillä on maaginen kyky tuoda valoa huoneeseen, sillä ne nappaavat ja heijastavat kaikki pienetkin valonlähteet ympärilleen. Varo kuitenkin yleistä virhettä sijoittaa peili suoraan ikkunan eteen, sillä tämä vain heijastaa ikkunasta tulevan valon suoraan takaisin ulos. Peileillä voit myös luoda avaruutta huoneeseen. Peileillä sisustamiseen ei ole sääntöjä, joten luovuuden voi päästää valloilleen.

  1. Oma taidenäyttely

Luo persoonallinen taidenäyttely omilla suosikkitauluillasi. Perussääntö on, että jokaisen kuvan, julisteen, canvastaulun jne. keskipisteen tulisi sijaita silmien korkeudella. Myös seinän koko tulee huomioida. Suuri, tyhjä seinä? Ripusta suuri taulu tai luo kollaasi pienistä tauluista luodaksesi galleriamaisen tunnelman.

Täältä löydät lisää vinkkejä taulujen ripustukseen.

  1. Matot

Mattojen avulla luot kodikkaita tiloja ja nurkkauksia sekä erottelet huoneen eri alueita. Näin yhdessä huoneessa voi olla useita eli tiloja ja persoonallisuuksia, kuten esimerkiksi ruokailutila ja olohuone. Matto voi olla värikarttasi perusta tai vaikka huomionkerääjä. Mattojen ei kuitenkaan tarvitse vain maata lattioilla, sillä lisää lämpöä tilaan saat ripustamalla seinälle maton tai ryijyn.

  1. Verhot

Älä koskaan aliarvioi verhojen vaikutusta. Dramaattisuutta sisustukseen saat suurilla, ylellisen näköisillä tummilla verhoilla. Tämä tuo myös ripauksen kodikkuutta tilaan. Verhoilla voi myös hämätä huoneen näyttämään korkeammalta kuin se on. Kiinnitä verhot korkealle ikkunan yläpuolelle, ja korostaaksesi vaikutusta valitse vielä pystyraidoitetut verhot.

  1. Sisustustarrat

Sisustustarroilla luot persoonallisuutta – varsinkin lasten ja nuorten huoneissa ne tulevat hyvään käyttöön. Erilaiset muodot, koot, kuvat, teemat ja värit antavat mahdollisuuden uniikkiin lopputulokseen. Tarrat voivat myös olla itseilmaisun keino, voit kirjoittaa mottoja kuten “Eat, Pray, Love” erilaisilla fonteilla, ja tuoda näin esiin persoonallisuuttasi.

  1. Huomioseinä

Maalaa seinä rohkealla huomiovärillä. Maali on sisustajan salainen ja edullinen ase huoneen elävöittämiseen ja uudistamiseen. Kokonaisen huoneen maalaaminen voi kuitenkin tulla kalliiksi tai siihen vain ei ole aikaa, siksipä tehosteseinä on edullinen keino. Maalin sijaan voit myös käyttää kuvatapettia, jossa hallitsee tietty väri, kuvio tai valokuva.

  1. Makramee-seinävaate

Markramee-solmeilulla luodaan koristeellisia nyörejä tai pintoja, ja tyyli oli todella suosittu 70-luvulla. Tämä mielenkiintoinen ja upea sisustuselementti luo tilasta boheemin ja lämpöä hehkuvan. Makramee-seinävaatteita voi ostaa nettikaupoista tai voit tehdä sellaisen myös itse. Markramee-käsitöiden tekemisen sanotaan olevan äärimmäisen rentouttavaa ja terapeuttista.

Lisää taidetta seinille

Lisää vinkkejä

Lähteet: verhot, makramee, peilit, sisustustarrat, matotDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top