We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Vinkkejä: Itämainen tyyli

04. 07. 2016

Kaukoitä on aina edustanut jotain maagista, salattua ja arvoituksellista. Eksoottisten mausteiden tuoksut, kankaiden värikäs koristeellisuus ja musiikin hypnoottiset rytmit – kaikki tämä on länsimaisen silmin taianomaista, tuntematonta ja täynnä mahdollisuuksia tutkimusmatkailuun.

orient1

Itämainen kulttuuri on yksi vanhimmista kulttuureista, ja se on yhä vieläkin arvoituksellinen ulkopuolisille. Nykyään yhä useammat ihmiset matkustavat itään tutkimaan sen salaisuuksia, ja ihastelemaan sen kauneutta.

Länsimaissa idän vaikutus näkyy selvimmin ruuassa ja designissa. Itämaiset ravintolat ja ruuat ovat nykyään tuttuja kaikille. Uusia ruokalajeja ja eksoottisia mausteita kokeillaan innokkaasti kotikeittiöissäkin, ja niitä yhdistellään ennakkoluulottomasti tuttuihin ja turvallisiin raaka-aineisiin. Aasialaiset ravintojat ja fuusiokeittiöt ovat levinneet ympäri maailman, tuoden inspiraatiota kaikille kokeille.

Mitä designiin tulee, idästä otetaan paljon vaikutteita kotien sisustukseen ja ihmisten vaatetukseen. Aasiassa tyypilliset muodot ja värit ovat täällä kiinnostavia, kuten myös idässä perinteisesti käytetyt materiaalit ja kuviot. Yhdistettynä länsimaiseen tyyliin, niillä voi helposti luoda jotain modernia, tasapainoista ja mielenkiintoista.

Jos suunnittelet uudistavasi keittiön sisustusta, kokeile koristaa jokin seinä kauniilla ja värikkäällä mausteaiheisella lasitaululla. Pelkästään taulun katselu tuo jo veden kielelle, mutta tyylikäs taulu on omiaan antamaan inspiraatiota ruuanlaittoon. Ala vain rohkeasti kokeilemaan uusia reseptejä taulun innoittamana.

orient2

Jos ennemminkin makuuhuoneesi kaipaa uutta ilmettä, voit luoda rauhallisuutta ja tasapainoa itämaisella teemalla kuvioidulla kuvatapetilla. Zen-aiheisella kuvalla saavutat mielenrauhaa kuin itsestään, tai voit päinvastion luoda vahvan kontrastin lohikäärmekuvioisella tapetilla.

Olohuone tai vaikkapa käytävä sopivat yhtälailla sisustettaviksi itämaisella teemalla. Näissä tiloissa saat parhaan lopputuloksen, jos valitset sisustuksen värisävyt samasta väripaletista kuin mitä valitsemastasi julisteesta tai taulusta löytyy. Inspiroidu esimerkiksi Buddha-aiheesta.

Lisää inspiraatiotaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top