We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUSIIKKI alennus 15 % ×

Vinkkejä: Kartat koristeena

08. 04. 2016

Kartat ovat olleet ihmisten apuna jo vuosituhansia. Karttojen piirtämisen historia ulottuu niin pitkälle menneisyyteen, ettei ensimmäisten karttojen iästä olla yksimielisiä; on kuitenkin todettu, että vanhin tunnistettu kartta on noin vuodelta 2500 eaa.

Interior Giant Art

Kartat ovat auttaneet meitä tunnistamaan menneitä tapahtumia, kuvaamaan kaupunkeja ja niiden rakennustiheyttä. Kartat eivät ole ainoastaan opettaneet meille kulttuurihistoriaa ja luonnonvarojen tuntemusta, vaan ne ovat myös mahdollistaneet meille matkailun ja maapallon tuntemuksen kuten sen tänä päivänä tunnemme. Kartat ovat muuttuneet suunnattomasti kun verrataan ensimmäisiä karttoja nykypäivän karttoihin. Nykyään kaikilla älypuhelimen omistajilla on kätensä ulottuvilla kartta lähiseudustaan, paikoista joissa he haluavat vierailla ja reittikarttoja avustamassa liikkumista. Kartat ovat olleet, ja ovat yhä nykyäänkin, tärkeitä hyödykkeitä, joita ihmiset käyttävät lähes päivittäin. Tänä päivänä kartat eivät ole ainoastaan sijainnin ja suunnan näyttäjiä, vaan ne toimivat myös inspiraation lähteenä.

blog-mapy2

Karttoja käytetään koristeina, vaatteiden ja tekstiilien kuvituksena sekä seinille ripustettuina. Vaikka karttoja käytetäänkin nykyään monimuotoisemmin, niiden käyttöä sisustuksessa voisi yhä kasvattaa. Jos etsit hienoa sisustustaulua, joka on sekä edullinen että kaunis, kartoista löydät varmasti tyyliisi sopivan. Kartat luovat tunnelman seikkailusta ja löytöretkistä; ne voivat jopa inspiroida mielikuvitustasi ja lähettää sinut uusia haasteita kohti. Uskaltaisitko sisustaa julisteella tai kuvatapetilla, joka aina sitä katsoessasi lähettäisi sinut mielikuvitusmatkalle mitä mielenkiintoisimpiin paikkoihin? Lue vinkkimme, niin näet kuinka piristää sisustustasi kartoilla…

  • Luo uniikki tausta

Tapetoi yksi keittiösi seinistä kartta-aiheisella kuvatapetilla. Jos epäröit materiaalin sopivuutta keittiöön, maalaa päälle kerros väritöntä akryylimaalia, jotta pinnasta tulee vedenkestävä ja helppohoitoinen. Näin keittiösi ei ole vain kodin sydän, vaan myös paikka mielikuvitusmatkoille.

  • Epätyypillisten karttojen käyttö

Joskus ihmiset välttävät karttojen käyttöä sisustuksessa, koska he pelkäävät niiden näyttävän vanhanaikaisilta tai tylsiltä. Jos haluat modernia sisustusta, käytä perinteisten karttojen sijaan epätyypillisisä karttoja, kuten metrokarttoja tai kaupunkikarttoja. Tämän tyyppiset kartat luovat rennon ja ystävällisen ilmapiirin.

  • Nuppineulat käyttöön

Mikä olisikaan piristävämpi tapa käyttää maailmankarttaa, kuin ripustaa se seinälle ja pistää nuppineula kaikkiin paikkoihin jossa olet käynyt. Ja aina uudelta reissulta kotiin palatessasi, saisit kiinnittää taas uuden nuppineulan, ja alkaa uneksia seuraavasta matkakohteesta.

  • Opettavainen näkökulma

Yksi helpommista kikoista opettaa lapselle maantietoa on kiinnittää kartta hänen huoneensa seinälle. Kartan ollessa hänen näköpiirissään, alkaa hän pikkuhiljaa ihan huomaamattakin oppia maita ja maanosia.

  • Älä unohda vintagea

Jos sisutustasi hallitsee klassisempi tai karumpi tyyli, tutustu vanhanaikaisiin karttoihin. Ne tuovat luksusta ja viisautta sisustukseen.

blog-mapy3

KARTATDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top