We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET PELIJULISTEET Osta nyt ×

Vinkkejä: Kuinka sisustaa boheemiin tyyliin

25. 04. 2017

Boheemin tyylin sisustuksessa huomio on yksityiskohdissa, ei niinkään määrässä. Röyhelöitä, kuvioita, printtejä, värejä ja koristeita saa ja pitää olla, mutta ei ylenpalttisesti. Annamme tässä muutamia vinkkejä kuinka hallita boheemi tyyli sisustuksessa, oli mieleesi sitten mahtipontinen tai hienovarainen boho-chic sisustus.

Tuo kotiisi boheemin tyylin inspiroimia tauluja!

Kuviot, printit ja värit

Abstraktit taidejulisteet ja toistuvat geometriset kuviot ovat tyylikäs tapa tuoda boheemia tyyliä kotiisi. On itsestäsi kiinni valitsetko minimalistisemman vai räväkämmän vaihtoehdon.

Ostoksille boheemin tyylin kokoelmaamme

Kartat

Boheemi tyyppi rakastaa matkustelua. Luo seinällesi kollaasi valokuvista, julisteista ja kartoista, joka kuvastaa boheemia, vapaata mieltä. Sopivan kartan valitset itse!

Matkusta karttojemme avulla!

Puutaulut

Boheemiin tyyliin kuuluu myös hippunen mystiikkaa ja rustiikkia. Puisilla tauluilla luot tämänkaltaista tunnelmaa kotiisi helposti ja nopeasti. Lisää puutaulu kollaasiin, tai tee useasta puutaulusta oma ryhmä seinällesi.

Osta boheemi puutaulu

Gustav Klimtin Flower Garden -taidejuliste, 24,99€

Yhtä luonnon kanssa

Boho = luonto. Luonnolliset materiaalit kuten puu ja kivi ovat ominta boho-tyyliä, kuten myös höyhenet ja kukkaset. Etsi kuvia, jotka kuvastavat metsien taikaa.

Löydä suosikkisi luontojulisteista!Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top