We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Vinkkejä: Puu sisustuselementtinä

13. 06. 2016

Puu on luonnollinen materiaali, jota on aina käytetty sisustuksessa, aivan kuten lasia ja terästäkin. Vaikka puuta on käytetty sisustuksessa vuosituhansien ajan, yhä nykyäänkin se on arvoltaan ainutlaatuista, ja se on materiaalina hyvin arvostettua sisustussuunnittelijoiden keskuudessa. Monien alojen taiteilijat ovat kehittäneet ja uudelleenkehittäneet puuta ja sen käyttötapoja, tavoitteenaan saada siitä yhä modernimpaa, mukavampaa ja miellyttävämpää katsella. Yleisesti ottaen puu on yksi parhaista materiaaleista missä hyvänsä ympäristössä. Luonnollisuudestaan johtuen puu saa aina huoneen “hengittämään”, tuoden raikkautta, puhtautta ja maanläheisyyttä. Samalla puu tuo sisustukseen luonnollista mukavuutta, joka usein puuttuu moderneista tiloista. Muun muassa tämän vuoksi puiset lattiat ovat suosittuja, sillä puulattialla kävely luo mielikuvan metsässä kävelystä. Seinämateriaalina puun suosio on vuosien varrella vähentynyt, mutta nykyään löytyy kauniita ja moderneja ratkaisuja myös seiniin.  

puu1

Kehittyneiden tulostustekniikoiden ja innovatiivisten sisustusideoiden ansiosta puuta ja sen jäljennöksiä voidaan nykyään käyttää kesämökkien lisäksi myös nykyaikaisissa ja jopa avantgardistisissa sisustustuksissa. Jos pidät mustan ja valkoisen yhdistelmistä, yritä pitää kaikki sisustuselementit saman väripaletin sävyissä. Voit vaikka kokeilla yhdistää mustan sohvan harmaaseen käsittelemättömän näköiseen puuhun tai puujäljitelmään kuvatapetin muodossa. Näin huoneen ilme pysyy minimalistisena mutta silti ilmeikkäänä.

puu2

Jos taas rakastat värikkyyttä, kokeile epätyypillistä puuaiheista kuvatapettia. Ensinnäkin se korostaa huonekalujen tumman puun sävyjä, ja lisäksi se suurentaa huonetta visuaalisesti.

Interior 8-part Non-Woven Mural

Jos nämä kaksi vaihtoehtoa ovat liian radikaaleja sinun makuusi, kokeile luonnollisempaa ratkaisua. Käytä tätä luonnollista puuta kuvaava kuvatapettia tuodaksesi luonnollisuutta huoneeseen – lopputulos on tyylikkään pelkistetty ja luonnonmukainen. Täydennä huoneen ilme beigen, harmaan ja ruskean sävyillä.

Interior 8-PART MURAL

LISÄÄ KUVATAPETTEJADecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top