We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Yksinkertainen sisustus- Yksinkertaisuuden kauneus

27. 03. 2020

eJos et pidä trooppisista kuvioista tai romanttisista kukista, mutta Skandinaavinen minimalismi on liikaa sinulle, on aika löytää yksinkertaisuuden kauneus. Unohda klassiset maalaukset – digitaalinen design ja valokuvat astuvat kuvioihin! Olemme valmistelleet sinulle inspiraatiota ja vinkkejä siihen, miten sisustaa “yksinkertaisen kauniisti”kotisi…

 

 

Yksinkertainen ei tarkoita tylsää

Kun sanot, että joku on yksinkertainen, käytännössä kutsut heitä tyhmäksi. Kuitenkin, yksinkertainen sisustus on järkevä ratkaisu asuntoon. Yksinkertaisen sisustuksen voi yhdistää niin pastelliväreihin, kuin myös harmaaseen, mikä ei todellakaan ole masentavaa tai tylsää. Yksinkertainen sisustus on käytännössä värien ja kuvioiden yhdistämistä. Me yhdistämme minimalistiset julisteet nykyaikaisilta digitaalisilta taiteilijoilta ja mustavalkoiset valokuvat. Suosittelemme tutustumaan artisti pariin Finlay & Noa, joiden töitä meidän lisäksi omistaa myös Tshekkiläinen vaikuttaja Baruxx, kuka loi meille oman kokoelman julisteita. Inspiraatioksi, katso hänen You go girl– kokoelma! 

 

 

Kirjoitukset

Kirjoitukset sopivat hyvin moderniin sisustukseen – on sinusta kiinni, valitsetko lausahduksia, jotka antavat motivaatiota ja itsevarmuutta, vai iloisia “huudahdukisa”, jotka tuovat hymyn huulille kun katsot seinälle. Meillä on myös klassisia lausahduksia kirjailijoilta kuten Jane Austen ja Ernst Hemingway, sekä Kungfutsen filosofisia mietteitä. Jos matkustat paljon, tai maantiede oli lempi aineesi koulussa, tiedät, että koordinaatit 51 ° N. ja 0.1 ° dd. ovat Lontoossa (tai edes haluat tietää), voit myös sisustaa seinäsi maiden ja kaupunkien alkuperäisillä julisteilla, joissa on isojen kaupunkien mielenkiintoiset paikat tai persoonallisuudet. Jos kuitenkin suosit karttoja, suosittelemme Hubert Roguski:n teoksia. 

 

 

Klassinen musta ja valkoinen 

Musta ja valkoinen ovat hyvin elegantteja värejä, ja kun yhdistät ne, saat tyylikkään, modernin ja kypsän sisustuksen. Tutustu mustavalkoiseen kokoelmaamme ja valitse mustista ja valkoisista taidekuvistamme mustavalkoisten eläimien kuvia, kuten zebrat ja kukat sekä arkkitehtuuri. Elokuvien tähdet kuten Marilyn Monroe ja Audrey Hepburn toimivat myös hyvin sisustuksessa. 

 

 

Se on muotia!

Huomasit ehkä, ettei yksinkertainen sisustus ole kovin kaukana minimalismista, joten mikä erottaa nämä tyylit? Kun minimalismi ottaa “vähemmän on enemmän” käsitteen kirjaimellisesti – mikä tarkoittaa vain muutamia simppeleitä kuviota seinillä, yksinkertaisessa sisustuksessa yhdistetään useampia kuvia seinille. Ei ole epätavallista nähdä kokonainen seinä täynnä erikokoisia taideprinttejä! Joten jos sinulla on vaikeuksia valita vain yksi teema tai kuva kerrallaan, tämä tyyli on täydellinen sinulle. Lisäksi, muoti kuvitukset ovat hyvin trendikkäitä nyt! Yritä yhdistellä Martina Palvolan kuvituksia tai Lena Ker:in! 

 

Löydä inspiraatio yksinkertaisesta design kokoelmastamme

 

P.S.: jos olet epävarma mitä värejä käytät tai miten yhdistäisit ne, käy Instagram-sivullamme, tai inspiraatio osastollamme. Ymmärrät varmasti, miksi yksinkertaisuus on kaunista. 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top