We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?

Palautuskäytäntö

 

Tyytyväisyytesi tuotteeseen on meille tärkeintä. Älä epäröi ostoksiasi. Mikäli tilaamasi tuote ei vastaa odotuksiasi, palautat sen vain meille ja vaihdamme sen toiseen tai palautamme rahasi.

Voit halutessasi käyttää takuuvaatimusjärjestelmää tai seurata alla olevia ohjeita.


100%
Tyytyväisyystakuu

Kuinka toimia palauttaessa tuotteita:

Missä tilanteessa voit palauttaa tuotteet?

1) Toimituksen aikana vahingoittunut tuote

Mikäli epäilet, että tilaamasi tuote vahingoittui toimituksen aikana, lähetä meille heti sähköpostia osoitteeseen info@europosters.eu, ja liitä sähköpostiin kuvat pakkauksesta ja vahingoittuneesta tuotteesta. Otamme sinuun pikimmiten yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten. Sinun tulee lähettää reklamaatiosähköposti 48 tunnin sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Myöhäisempiä reklamaatioita ei käsitellä. Sinun ei tarvitse lähettää vaurioituneita tuotteita takaisin.

 

2) Tuote vahingoittunut 24kk aikana oston jälkeen

Onko tuotteesi vahingoittunut esimerkiksi auringon valosta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@europosters.eu, ja liitä sähköpostiin kuva vahingoittuneesta tuotteesta. Otamme sinuun pikimmiten yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten. Takuuaika ei kata mekaanisia vaurioita tai huolimattomasta käsittelystä aiheutuvia vaurioita.

 

3) Tyytymättömyys tilattuun tuotteeseen

Tilaamasi tuote ei sovi yhteen sohvasi värin kanssa, tai se ei sovi kotisi tyyliin. Ei hätää, palauta tuote, ja me hyvitämme sen. Jos päätät palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä, hyvitämme tuotteen hinnan sekä edullisimman toimituskulun (mikäli laskutettu). 14:sta päivän jälkeen, sinulle korvataan vain tuotteen hinta. Palautuksen toimituskulut on maksettava itse.


4) Sait väärän tuotteen tai tilauksestasi puuttuu tuotteita

Toimitettiinko sinulle eri tuote kuin minkä tilasit? Puuttuuko tilauksestasi tuotteita? Näin saattaa käydä ja olemme siitä pahoillamme. Lähetä meille kuva vastaanottamastasi tuotteesta osoitteeseen info@europosters.eu. Me otamme sinuun yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten.

 

5) Saitko huonolaatuisen tuotteen?

Saitko tuotteen huonolaatuisena tai sumeana? Lähetä meille kuva vastaanottamastasi tuotteesta osoitteeseen info@europosters.eu. Me otamme sinuun yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten.

Kuinka pakata ja palauttaa tuotteet?

Jos lähetät tuotteet takaisin, varmista, että tuotteet ovat turvallisesti pakattu, eivätkä ne vaurioidu kuljetuksessa. Mieluiten käytä alkuperäistä pakkausta, joka oli tuotteiden mukana.

Yhdessä pakkauksen kanssa, lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@europosters.eu tiedolla, että olet palauttamassa tuotteet. Kirjoita sähköpostiin nimesi, tilausnumero, sekä tilinumero, johon toivot maksun palautuksen tulevan.

Palautamme rahat tuotteista sinulle 14:sta päivän kuluessa vaurioittumattoman tuotteen saapumisesta varastolle.

Minne tuotteet palautetaan?

Merkitse tuotteet näkyvästi ja lähetä ne seuraavaan osoitteeseen:

EUROPOSTERS, s.r.o.
Žďár nad Metují 139 
549 55
Tšekin tasavalta

Onko mitään poikkeuksia?

Tuotteet tehtynä tilauksestasi eivät ole palautettavissa.Tälläiset tuotteet voidaan ottaa vastaan ainoastaan ilmeisen tulostusvirheen tai meidän aiheuttaman vaurion sattuessa. Poikkeukset ovat seuraavat:

  • Printit sinun omasta kuvastasi kuvapaperille tai kankaalle

  • Teetetyt taideprintit kuvapaperille, kankaalle tai seinämaalaukselle

  • Teetetyt kehykset

Lisätietoja Kauppaehdot-sivultamme.

Palautuslomake

Ole hyvä ja käytä reklamaatiolomaketta, jotta palautusprosessi helpottuu. Lomakkeen voi täyttää netissä ja lähettää sähköpostilla tai sen voi täyttää manuaalisesti ja lähetettynä yhdessä tuotteiden kanssa yllä mainitun osoitteen mukaisesti.

Lataa palautuslomake tästä.
EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 17:00

 

© 1999–2023 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top