We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MATKUSTELU alennus -20 % ×

Palautukset

100%
Tyytyväisyystakuu

Jopa 365 päivän palautusoikeus – 1 kokonainen vuosi!

Tyytyväisyytesi tuotteeseen on meille tärkeintä. Sen vuoksi pidensimme palautusoikeutta 365 päivään. Älä epäröi ostoksiasi. Mikäli tilaamasi tuote ei vastaa odotuksiasi, palautat sen vain meille ja vaihdamme sen toiseen tai palautamme rahasi.

Kuinka toimia palauttaessa tuotteita:

Missä tilanteessa voit palauttaa tuotteet?

1) Toimituksen aikana vahingoittunut tuote

Mikäli epäilet, että tilaamasi tuote vahingoittui toimituksen aikana, lähetä meille heti sähköpostia osoitteeseen info@europosters.eu, ja liitä sähköpostiin kuvat pakkauksesta ja vahingoittuneesta tuotteesta. Otamme sinuun pikimmiten yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten. Sinun tulee lähettää reklamaatiosähköposti 48 tunnin sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Myöhäisempiä reklamaatioita ei käsitellä. Sinun ei tarvitse lähettää vaurioituneita tuotteita takaisin.

 

2) Tuote vahingoittunut 24kk aikana oston jälkeen

Onko tuotteesi vahingoittunut esimerkiksi auringon valosta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@europosters.eu, ja liitä sähköpostiin kuva vahingoittuneesta tuotteesta. Otamme sinuun pikimmiten yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten. Takuuaika ei kata mekaanisia vaurioita tai huolimattomasta käsittelystä aiheutuvia vaurioita.

 

3) Tyytymättömyys tilattuun tuotteeseen

Tilaamasi tuote ei sovi yhteen sohvasi värin kanssa, tai se ei sovi kotisi tyyliin. Ei hätää, palauta tuote, ja me hyvitämme sen. Jos päätät palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä, hyvitämme tuotteen hinnan sekä edullisimman toimituskulun (mikäli laskutettu). 14:sta päivän jälkeen, sinulle korvataan vain tuotteen hinta. Palautuksen toimituskulut on maksettava itse.


4) Sait väärän tuotteen tai tilauksestasi puuttuu tuotteita

Toimitettiinko sinulle eri tuote kuin minkä tilasit? Puuttuuko tilauksestasi tuotteita? Näin saattaa käydä ja olemme siitä pahoillamme. Lähetä meille kuva vastaanottamastasi tuotteesta osoitteeseen info@europosters.eu. Me otamme sinuun yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten.

Kuinka pakata ja palauttaa tuotteet?

Jos lähetät tuotteet takaisin, varmista, että tuotteet ovat turvallisesti pakattu, eivätkä ne vaurioidu kuljetuksessa. Mieluiten käytä alkuperäistä pakkausta, joka oli tuotteiden mukana.

Yhdessä pakkauksen kanssa, lähetä meille sähköposti osoitteeseen info@europosters.eu tiedolla, että olet palauttamassa tuotteet. Kirjoita sähköpostiin nimesi, tilausnumero, sekä tilinumero, johon toivot maksun palautuksen tulevan.

Palautamme rahat tuotteista sinulle 14:sta päivän kuluessa vaurioittumattoman tuotteen saapumisesta varastolle.

Minne tuotteet palautetaan?

Merkitse tuotteet näkyvästi ja lähetä ne seuraavaan osoitteeseen:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Tšekin tasavalta

Onko mitään poikkeuksia?

Tuotteet tehtynä tilauksestasi eivät ole palautettavissa.Tälläiset tuotteet voidaan ottaa vastaan ainoastaan ilmeisen tulostusvirheen tai meidän aiheuttaman vaurion sattuessa. Poikkeukset ovat seuraavat:

  • Printit sinun omasta kuvastasi kuvapaperille tai kankaalle

  • Teetetyt taideprintit kuvapaperille, kankaalle tai seinämaalaukselle

  • Teetetyt kehykset

Lisätietoja Kauppaehdot-sivultamme.Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top