We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MUKIT & ASTIAT alennus -15 % ×

Palautukset

365 päivää Rahat takaisin takuu

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 365 päivän kuluessa, ja saat ilmaisen vaihdon tai ostosumman palautuksen.


Jopa 365 päivän palautusoikeus – 1 kokonainen vuosi!

Tyytyväisyytesi tuotteeseen on meille tärkeintä. Sen vuoksi pidensimme palautusoikeutta 365 päivään. Älä epäröi ostoksiasi. Mikäli tilaamasi tuote ei vastaa odotuksiasi, palautat sen vain meille ja vaihamme sen toiseen tai palautamme rahasi.

 

Palautuskäytäntö

1) Toimituksen aikana vahingoittunut tuote

Mikäli epäilet, että tilaamasi tuote vahingoittui toimituksen aikana, lähetä meille heti sähköpostia osoitteeseen info@europosters.eu, ja liitä sähköpostiin kuvat pakkauksesta ja vahingoittuneesta tuotteesta. Otamme sinuun pikimmiten yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten. Sinun tulee lähettää reklamaatiosähköposti 48 tunnin sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Myöhäisempiä reklamaatioita ei käsitellä.

 

2) Tuote vahingoittunut 24kk aikana oston jälkeen

Onko tuotteesi vahingoittunut esimerkiksi auringon valosta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@europosters.eu, ja liitä sähköpostiin kuva vahingoittuneesta tuotteesta. Otamme sinuun pikimmiten yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten.

 

3) Tyytymättömyys tilattuun tuotteeseen

Tilaamasi tuote ei sovi yhteen sohvasi värin kanssa, tai se ei sovi kotisi tyyliin. Ei hätää, palauta tuote, ja me hyvitämme sen. Pakaa tuote huolellisesti (mieluiten alkuperiseen pakkaukseen) jottei tuote vahingoittuisi lähetyksen aikana, ja lähetä se alla mainittuun osoitteeseen.

 

Liitä palautukseen nimesi, tuotteen tilausnumero ja tilinumerosi johon suorittaa hyvitys.

Pyydämme lähettämään samat tiedot myös sähköpostitse osoitteeseen info@europosters.eu.

Suoritamme hyvityksen tilillesi 14 päivän sisällä palautuspaketin vastaanottamisesta.


4) Sait väärän tuotteen

Toimitettiinko sinulle eri tuote kuin minkä tilasit? Lähetä meille kuva vastaanottamastasi tuotteesta osoitteeseen info@europosters.eu. Me otamme sinuun yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten.

 

5) Tilauksestasi puuttuu tuotteita

Puuttuuko tilauksestasi tuotteita? Lähetä meille lista puuttuvista tuotteista osoitteeseen info@europosters.eu. Me otamme sinuun yhteyttä jatkotoimenpiteitä varten.

 

Lähetä meille sähköpostia toivomastasi hyvitystavasta. Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa:

  • Rahat takaisin
  • Tuotteen vaihto

 

Jos päätät palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä, hyvitämme tuotteen hinnan sekä edullisimman toimituskulun (mikäli laskutettu)14 päivää myöhemmin palaututetuista tuotteista hyvitämme vain tuotteen ostohinnan.

Räätälöidyt tuotteet (tulostetut valokuvat, kuvatapetit, kehystykset ja kuvapankkituotteet) eivät kuulu 14 päivän peruutuksen, eikä 365 päivän palautuksen piiriin.

Lisätietoja Kauppaehdot-sivultamme.

 

Yhteys:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Czech republicDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top