We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

TOP 5 Anime avausta

16. 10. 2021

Tiedätkö ne kaikki? Laula mukanamme suosikkisi tahtiin! 

Me kaikki tiedämme, että avaus vaikuttaa paljon animeen. Sen voi kuulla ja heti muistaa kaikki kauniit hetket katsoessa sitä. Parasta oli animen katsominen sunnuntaina aamulla kuuden aikaan lapsena. Voit ehkä jopa muistaa teemalaulun, joka ohjasi sinut lapsuutesi (tai aikuisuutesi) läpi. Me muistamme ja emme vain yhtä, joten valitsimme 5 parasta! 

5. One piece – We are! 

Viidentenä on kappale We are! animesta One piece. Esitys alkaa merirosvolla Gol D. Roger, joka ennen teloitustaan, sanoi laittaneensa kaikki aarteensa nimeltä One piece yhteen paikkaan. Tällä hän inspiroi kaikkia merirosvoja maailmalla etsimään sitä aarretta. Päähenkilö on Luffy, joka haluaa maailman parhaaksi merirosvoksi, joten hän purjehtii kavereidensa kanssa kohti aarretta. Anime One piece on yhä tuotannossa. Juuri nyt, se sisältää melkein 1000 jaksoa ja se on 17:sta pisimpään jatkunut anime. Avaus kuvastaa täysin sarjaa: katsoja haluaa heti lähteä omalle matkalleen. 

Tutustu avaukseen tästä 

4. One Punch Man – The Hero!! 

Oletko halunnut tulla maailman vahvimmaksi mieheksi? One Punch Manin Saitamalle siitä tulee totta. One punchilla, hän pystyy voittamaan kaikki viholliset – miehet ja samankaltaiset alienit. Ongelmana on se, että kun voi voittaa kaikki yhdellä iskulla, elämä on hieman tylsää. Joten Saitama odottaa kunnes joku on edes lähellä hänen voimiaan. Tämän animen avaus on upea. Se innostaa katsojaa ja inspiroi heitä. Me suosittelemme sen kuuntelemista urheillessa. 

Tutustu avaukseen tästä

3. Naruto Shippuden – Blue Bird 

Naruto on yksi rakastetuimmista animeista kautta aikojen. Tarina seuraa hahmoa Naruto Uzumaki, joka haluaa tulla vahvimmaksi ninjaksi (tai Hokageksi) kylässään. Koko kylä pelkää Kyuubia, demonia, joka oli sitoutunut Narutoon tämän syntymässä. Pääsankari kasvaa olemalla ulkopuolinen. Naruton lisäksi, sarjassa on  Kakashi Hatake, Naruton tiimin johtaja, Sakura Haruno, eläväinen naisninja ja Sasuke Uchiha, joka haluaa kostaa klaanilleen. Blue Bird on animesta Naruto Shippuden, joka seuraa Naruto-sarjaa. Se on hitaampi biisi, mikä herättää paljon tunteita. Ja jos et ole ikinä katsonut sarjaa, saatat silti tunnistaa Naruton Naruto -juoksusta, mikä on hänen tyypillinen juoksutyylinsä ja tunnettu ympäri maailmaa. 

Tutustu avaukseen tästä

2. Titaanien sota Shinzou wo Sasageyo

Anime Titaanien sota, perustuu saman nimiseen manga-sarjaan. Sata vuotta sitten, suuret titaanit pyyhkivät melkein koko ihmiskunnan pois. Selviytyjät kokosivat varusteet ja rakensivat valtavat linnoitukset heitä vastaan. Heidän rauhallinen elämänsä häiriintyy yhtäkkiä kun titaani pääsee linnoituksen läpi ja kaupungin valtaa ihmisiä syövät titaanit. Päähenkilöt Eren, Mikasa ja Armin liittyvät armeijan harjoituksiin, jotta he voivat vastustaa titaaneja. Shinzou wo Sasageyo kehottaa ihmisiä uhrautumaan taistelussa titaaneja vastaan. Jos soitat kappaleen, eikö sinulle tule halu taistella? 

Tutustu avaukseen tästä

  1. Pokemon – Gotta Catch Them All 

Kenellä ei olisi lempi Pokemonia? Pokemon, taskumonsteri lyhyesti, on epäilemättä kuuluisin anime kautta aikojen, vaikka se alkoikin lisänä Pokemon -peleihin. Päähenkilö on Ash Ketchum, joka pokemonillaan Pikachu selviää monesta seikkailusta. Pokemoneita on noin 900 erilaista ja jokainen niistä on uniikki voimiensa suhteen. Vuosien saatossa Pokemoneista on tehty monta elokuvaa, uusimpana Detective Pikachu vuonna 2019. Elokuvat eivät kuitenkaan ole ainut tuotos. Anime sai myös lisäkseen musikaalin nimeltä Pokemon Live! joka kiersi Yhdysvalloissa. Gotta Catch Them All on tarttuva laulu, joka saa sinut mukaan laulamaan. Siksi valitsimme sen ykköseksi. 

Tutustu avaukseen tästä

 

Löydät kaikki animesta ja mangasta täältä

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top