We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Kanta-asiakasohjelma

Kanta-asiakasohjelma

Me palkitsemme uskolliset asiakkaat!

Meillä on erityinen kanta-asiakasohjelma sinulle, jonka avulla voit säästää rahaa seuraavista tilauksistasi.

Haluan kanta-asiakas alennuksen


 1. Kuinka saada alennus?
  Rekisteröi sähköpostiosoitteesi ja tilaa uutiskirjeemme - tiedotamme sinua säännöllisesti parhaista tarjouksista ja mielenkiintoisista uutisista. Ensimmäinen tilauksesi aktivoi myös automaattisesti kanta-asiakasohjelman, jonka avulla alat kerätä alennuksia!

 2. Kuinka kanta-asiakasohjelma toimii?
  Jokaisesta tekemästäsi tilauksesta saat 10 % alennuksen tuotteiden kokonaisarvosta, jonka voit käyttää tulevissa ostoksissasi. Esimerkiksi tilatessasi 50 € arvosta tuotteita saat 5 € alennuksen seuraavaa ostosta varten. Tätä alennusta voi käyttää enintään 50% tavaroiden arvosta seuraavassa ostoksessasi - tee vähintään 10 euron ostos ja hyödynnä koko 5 euron alennus! Voit käyttää alennusta ostoskorissa kirjautumisen jälkeen.

 3. Mitä tuotteita tarjous koskee?
  Kanta-asiakasalennus koskee kaikkia tuotteita, myös niitä, jotka ovat jo alennuksessa, ja voit yhdistää sen muihin alennuksiin ja tarjouksiin. Ansaittu kanta-asiakasalennus ei vanhene. Alennusta ei voi käyttää toimituskulujen maksamiseen.

 4. Kuinka ansaita lisäalennusta?
  Olitko tyytyväinen ostokseesi? Jokaisen tilauksen jälkeen lähetämme sinulle muistutuksen arvioida ostostasi. Jos kirjoitat arvostelun ja lähetät meille tuotekuvan, saat automaattisesti 4 euron lisäalennuksen seuraaviin ostoksiisi! Lisäksi voit voittaa lahjakortin 40 euron arvosta! Lisätietoja saat vierailemalla sivulla Asiakaspalautteet.

 5. Unohditko, oletko jo kerännyt alennuksen?
  Kirjauduttuasi tilillesi voit tarkistaa milloin tahansa, kuinka paljon alennusta olet jo kerännyt. Ilmoitamme myös sähköpostitse nykyisen kanta-asiakasalennuksesi määrän.

Voit peruuttaa rekisteröitymisesi milloin tahansa - voit peruuttaa tilauksen uutiskirjeen alatunnisteen linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@europosters.eu.EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top