We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: ELOKUVAJULISTEET alennus -45 % ×

Moniosaiset canvaasit - Julisteet

Tiesitkö, että voit tulostaa kaikki nämä teemat kuvapaperille canvas-printtinä (yksiosaisena tai moniosaisena) seinätapettina tai tarrana, jonka voit kiinnittää huonekaluihin tai oviin? Kokeile ja näe!


Moniosainen canvaasitaide on käytännöllinen ja hyvännäköinen ratkaisu sisustukseen, joka ei kyllästytä sinua! Me printtaamme ne korkealaatuiselle maalauskanvaasille koosta 60 x 40 cm aina 120 x 80 cm saakka, joten ne sopivat niin pieneen kuin isoonkin tilaan. Me jaamme minkä tahansa teeman minkä valitset kolmeen osaan, tulostamme ne kolmelle eri paneelille ja annamme kuvalle uuden ulottuvuuden. Varsinkin maisemakuvat sopivat tälle designille! Älä stressaa sopivatko osat yhteen, moniosaiset kanvaasit eivät ikinä mene pieleen!Europosters – Koristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top