We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Seinätarrat

Seinätarrat & Huonekalujen tarrat

Tulostamme nyt suosikki teemasi tarroina!

Tarrat ovat kauden hitti! Koristele sisustuksesi kauniilla itseliimautuvalla julisteella tai tarrallisella tapetilla ja siirrä se paikasta toiseen. Tarran asentaminen ei vie kuin 5 minuuttia. Valitse suuresta valikoimasta teemoja sinulle juuri oikea.

Mistä voit valita?

  • Itseliimautuvat julisteet seinälle
  • Itseliimautuva tapetti seinälle
  • Huonekalujen tarrat
  • Oven tarrat

Itseliimautuva tapetti seinälle

Kuinka asentaa seinätapetti?

Katso videomme ja näet itse!

Asentaminen on helppoa, jopa lapset pystyvät siihen itse! Et tarvitse vasaraa tai naulaa etkä edes liimaa. Toisin kuin tavanomainen tapetti, jossa tarvitset liimaa, tämä seinätapetti pysyy seinässä itsellään kiitos akrylaattiliiman. Eikä se pysy vain seinissä, vaan voit myös kiinnittää sen kipsilevylle ja jopa ikkunoihin tai oviin. Sanotaan että tapetin alle jää ilmakuplia, niin voi käydä. Sillä ei ole kuitenkaan väliä, sillä voit liimata tapetin uudelleen tasoittamalla ilmakuplat.

 

Itseliimautuvat julisteet seinälle

Miksi sinun pitäisi ostaa itseliimautuva juliste?

Oletko harkitsemassa seiniesi koristelua, mutta et tiedä miten ja minne naulat menevät? Entä jos osut sähköjohtoihin? Entä jos kyllästyt kuukauden päästä? Meidän tapeteillamme voit unohtaa murheesi! Hanki tapetti haluamassasi koossa ja saat parhaan sisustuksen sinulle!

Käytä seinätarraa piilottaaksesi puutteet

Seinässä oleva reikä, joka on tuijottanut sinua kaksi kuukautta. Voit pitää täyttömateriaalin ja värin kellarissa, laitat vain reiän päälle tapetin. Kiitos kestävän liiman, liimattava seinätapetti voidaan siirtää monta kertaa ja se liimautuu kuten ensimmäisellä kerralla. Ja kun siirrät sitä, seinä pysyy hyvässä kunnossa eikä tapetti vahingoita seinän maalia.

Huonekalujen tarrat

Uutuus: Tarrat rakastamaasi huonekaluun

Valitse mahtavista neliön muotoisista teemoista suunniteltu kahvipöytiä varten tai tutustu kauniisiin illustraatioihin, kuviin sekä muihin teemoihin ja leikkaa ne haluamaasi muotoon saksilla. Tarrat ovat täydellinen tapa muuttaa vanha uudeksi ja huomaamattomaksi osaksi sisustusta.

Saatavilla olevat koot:

55 x 55 cm
60 x 60 cm
80 x 80 cm


Oven tarrat

Oletko ikinä pohtinut modernin vivahteen lisäämistä oveesi? Korista se omaperäisellä itseliimautuvalla julisteella, joka on suunniteltu oveen! Valitse sinun sisustukseesi sopiva elokuvien tai minimalismin teemoista. Meiltä löydät ovien tarrat universaalissa koossa 64x80 cm, joka sopii kaikkiin. Liimaa se ja tarvittaessa voit irrottaa sen. Sinua varten testattu!

Inspiraatio

Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters


EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top