We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Kehystys

Tyyli korostaa persoonaa, aivan kuten kehys korostaa kuvaa

Tavallisen kuvan saa helposti muutettua ainutlaatuiseksi teokseksi kehystämällä sen
sopivalla kehyksellä. Sisustuksesi saa yhtäkkiä tyylikkään vaikutelman. Valitse kaunis kehys
laajasta valikoimastamme.

Mittatilaus kehystys

Tulostamme, laminoimme ja kehystämme valitun teeman ideasi mukaisesti. Kehys ei sisällä yhtään lasia. Läpinäkyvä laminoitu folio suojaa julistetta ulkoisilta vahingoilta, jotta sinun ei tarvitse murehtia sen vahingoittumisesta. Samaan aikaan, laminaatti on kestävämpi materiaali kuin lasi tai pleksilasi, eikä se halkea. Tämän ansiosta, tämänkaltainen kehystys on turvallisempi ja lisäksi tahraton.

Mattapintainen laminointitekniikka

Mattapintainen laminointitekniikkamme suojaa kuvaa vahingoilta, sormenjäljiltä ja haalistumiselta. Se myös ehkäisee peilausta ja häikäisyä.

Kehystys 14 työpäivän kuluessa!

Kehystysprosessi ja toimitus kestää 14-22 työpäivää.

Yli 50 erilaista kehystä ja ripustinta

Laaja valikoima laadukkaita italialaisia kehyksiä - voit valita yli 50 mallin joukosta. Valitse kehys, joka sopii parhaiten kuvaasi ja sisustukseesi.

Turvallinen toimitus kotiisi

Lupaamme toimittaa kehystetyn kuvasi vahingoittumattomana kotiisi tai lähipostiisi.

Kehystetyn julisteen tilaus on sitova, sillä kehystys tehdään tilaustyönä.

Valmiit kehykset

Kehystä se itse! Valitse kehys valmiiden kehystemme joukosta, mikäli etsit edullisempaa vaihtoehtoa! Valmiit kehyksemme on tehty pleksilasista, ja niiden takapuolella on metalliripustimet.

Kehyksemme ovat ajattomia!

Haluaisitko uudistaa kotisi sisustusta, mutta pelkäät makusi muuttuu ajan kuluessa? Kehyksemme ovat ajattomia – voit helposti vaihtaa kehykseen uuden kuvan, ja sisustuksesi on taas ajan hermoilla.

Niin monia värejä ja kokoja

Valitse sopivan kokoinen kehys, joka sopii kuvaasi, sekä väri joka sopii sisustukseesi. Jos et ole varma sopivasta väristä tai materiaalista, lähetä meille kuva paikasta, johon haluat kuvan ripustaa, sekä valitsemasi kuva, ja sisustustiimimme auttaa sinua valinnassa!

Julisteripustin

Jos et pidä perinteisistä kehyksistä, löydät meiltä silti vaihtoehdon! Kokeile muoviripustimiamme. Ripustimen kiinnität seinälle helposti siiman ja naulan avulla. Muoviripustimia on mustia ja valkoisia, ja useita eri kokoja.EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top