We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Toimitus ja maksu

Toimitus ja maksu

Toimitushinnat


TuotetyyppiToimitustapaToimitusaika
(työpäivää)
Hinta yhteensäSeuraava erä (+1)
Tuote varastossa GLS813,50 €
PostNordin toimituspisteet712,90 €
Valokuvatapetti GLS1213,50 €
PostNordin toimituspisteet1112,90 €
Kehystetty juliste GLS2112,90 € + 2,00 €
PostNordin toimituspisteet2013,90 € + 2,00 €

PostNordin toimituspisteet

Asiakas tulee samaan sähköpostin ja tekstiviestin toimitustiedoilla. Tilaus lähetetään valitsemaanne PostNordin toimituspisteelle, jossa se pysyy seuraavat 10 työpäivää.

Pakettien toimitus GLS

Jakelu ovelle

Kaikki yritysasiakkaille tai muille organisaatioille osoitetut lähetykset jaetaan ovelle, mieluiten vastaanottajalle henkilökohtaisesti. Vahvistat tällöin paketin vastaanottamisen allekirjoituksellasi. Myös toinen yrityksesi, organisaatiosi tai taloutesi jäsen voi ottaa paketin vastaan puolestasi.

Toimitus noutopisteeseen

Koska yksityisasiakkaat eivät pääsääntöisesti ole tavoitettavissa kotiosoitteestaan työpäivän aikana, ja paketin nouto paikallisesta noutopisteestä on useimmiten käytännöllisempää, ja GLS Finland toimittaa yksityishenkilöiden lähetykset suoraan läheiseen noutopisteeseen. Yleensä noutopiste on postinumerosi mukainen lähiposti. Noutaessasi pakettia tulee sinun esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Painavat paketit (35 kg tai enemmän) toimitetaan aina suoraan ovellesi ennakolta sovittuna ajankohtana. Sisällytäthän tämän vuoksi puhelinnumerosi paketin tietoihin.

Saapumisilmoitus

Jos paketin toimitus ei onnistu annettuun osoitteeseen, jättää kuljettaja yleensä saapumisilmoituksen. Saapumisilmoituksessa on tärkeää tietoa paketista, kuten noutopisteen tiedot. Mikäli lähetyksen tiedoissa on puhelinnumero tai sähköpostiosoite voidaan saapumisilmoitus toimittaa mahdollisesti myös sähköisesti – sähköpostina tai tekstiviestinä.

Toinen jakeluyritys

Mikäli ensimmäinen ennakkoilmoitukseton jakeluyritys epäonnistuu tai toimitus on tehty suoraan noutopisteeseen, voitte pyytää paketillenne uutta jakelua asiakaspalvelustamme.


Maksu

PayPal tai luottokortti verkon kautta
Turvallinen maksu PayPalin kautta. Maksat helposti PayPaltilisi kautta tai heti luottokortilla (VISA, MasterCard, Discover, AMEX). Kortilla pitää voida maksaa verkon kautta. Maksamalla PayPalin kautta, PayPal takaa paketin toimituksen kunnossa tai PayPal palauttaa rahat takaisin. Kaikki lähetetyt tiedot on salattu.

Maksu verkon kautta luottokortilla
Hyväksymme kortit VISA, VISA Electron, MasterCard ja Maestro. Maksu on turvallinen, käytämme korkeimman turvallisuuden 3-D Secure suojauspalvelua, jolla kaikki tiedot on salattu, eikä luottokorttiasi voida käyttää hyväksi. Rekisteröinti ei ole tarpeellinen.

Klarna

Klarna tarjoaa suorat maksut & vaihtoehdon maksaa toimituksen jälkeen vaivattomasti yhdellä klikkauksella joka antaa sinun maksaa milloin ja miten haluat.

Apple Pay

Apple Pay on etämaksutapa, jota voi käyttää iPhonella, Apple Watchilla, iPadilla ja Macilla. Apple Pay toimii suurimpien pankki- ja luottokorttien kanssa, kuten Visa, MasterCard ja American Express. Apple Payssä on kaksivaiheinen hyväksyminen Touch ID:n, Face ID:n, PIN-koodin tai salasanan avulla, eikä siinä ole käyttörajaa.

Google Pay

GPay toimii niin kuin Apple Pay, mutta vain androidsille. Se suojaa maksutietosi useammalla tasolla ja käyttää yhtä maailman kehittyneimmistä suojaohjelmista suojatakseen tiliäsi. Kun maksat kaupoissa, palvelu ei käytä oikeaa kortin numeroasi, joten tietosi ovat suojassa.a.


Palautuskäytäntö

Tyytyväisyytesi tuotteeseen on meille tärkeintä. Mikäli tilaamasi tuote ei vastaa odotuksiasi, palautat sen vain meille ja vaihdamme sen toiseen tai palautamme rahasi.

Kuinka toimia palauttaessa tuotteita?


Pakkaus

Pakkaamme lähetyksesi erittäin huolellisesti korkealaatuisiin kierrätyskartonkipakkauksiin, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksen aikana. Julisteiden paremman suojan takaamiseksi suosittelemme ostamaan kestävän lahjaputken, joka kestää äärimmäistä käsittelyä.EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top