We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MUKIT & ASTIAT alennus -40 % ×

Toimitus ja maksu

Toimitus ja maksu

Toimitushinnat


TuotetyyppiToimitustapaToimitusaika
(työpäivää)
Hinta yhteensäSeuraava erä (+1)
Tuote varastossa GLS813,50 €
PostNordin toimituspisteet812,90 €
Valokuvatapetti GLS1213,50 €
PostNordin toimituspisteet1212,90 €
Kehystetty juliste GLS2112,90 € + 2,00 €
PostNordin toimituspisteet2113,90 € + 2,00 €

PostNordin toimituspisteet

Asiakas tulee samaan sähköpostin ja tekstiviestin toimitustiedoilla. Tilaus lähetetään valitsemaanne PostNordin toimituspisteelle, jossa se pysyy seuraavat 10 työpäivää.

Toimitus UPS

Turvallisen toimituksen turvaa maailman suurin toimituspalvelu UPS. Toimituksestasi saat tietää UPS:n infosähköpostilla, jossa on toimituksesi seurantanumero, arvioitu toimituspäivä, ja linkki josta voit seurata paketin kulkua lähetyksen alusta toimitukseen. UPS yrittää toimitusta kolmesti, mikäli et ei ole paikalla ensimmäisellä kerralla. Mikäli tarpeellista, sinulle soitetaan. Jos et ole paikalla, kuriiri jättää sinulle tiedon käynnistään, sekä myös puhelinnumeron UPS:n asiakaspalveluun. UPS:n kanssa voit muuttaa toimitusosoitteen, sekä valita sopivan toimituspäivän ja -ajan.

Maksu

PayPal tai luottokortti verkon kautta
Turvallinen maksu PayPalin kautta. Maksat helposti PayPaltilisi kautta tai heti luottokortilla (VISA, MasterCard, Discover, AMEX). Kortilla pitää voida maksaa verkon kautta. Maksamalla PayPalin kautta, PayPal takaa paketin toimituksen kunnossa tai PayPal palauttaa rahat takaisin. Kaikki lähetetyt tiedot on salattu.

Maksu verkon kautta luottokortilla
Hyväksymme kortit VISA, VISA Electron, MasterCard ja Maestro. Maksu on turvallinen, käytämme korkeimman turvallisuuden 3-D Secure suojauspalvelua, jolla kaikki tiedot on salattu, eikä luottokorttiasi voida käyttää hyväksi. Rekisteröinti ei ole tarpeellinen.

Klarna

Klarna tarjoaa suorat maksut & vaihtoehdon maksaa toimituksen jälkeen vaivattomasti yhdellä klikkauksella joka antaa sinun maksaa milloin ja miten haluat.

Apple Pay

Apple Pay on etämaksutapa, jota voi käyttää iPhonella, Apple Watchilla, iPadilla ja Macilla. Apple Pay toimii suurimpien pankki- ja luottokorttien kanssa, kuten Visa, MasterCard ja American Express. Apple Payssä on kaksivaiheinen hyväksyminen Touch ID:n, Face ID:n, PIN-koodin tai salasanan avulla, eikä siinä ole käyttörajaa.

Google Pay

GPay toimii niin kuin Apple Pay, mutta vain androidsille. Se suojaa maksutietosi useammalla tasolla ja käyttää yhtä maailman kehittyneimmistä suojaohjelmista suojatakseen tiliäsi. Kun maksat kaupoissa, palvelu ei käytä oikeaa kortin numeroasi, joten tietosi ovat suojassa.a.

Palautuskäytäntö

Tyytyväisyytesi tuotteeseen on meille tärkeintä. Mikäli tilaamasi tuote ei vastaa odotuksiasi, palautat sen vain meille ja vaihdamme sen toiseen tai palautamme rahasi.

Kuinka toimia palauttaessa tuotteita?

Pakkaus

Olemme omistautuneet pysymään parhaimman teknologian vauhdissa pakkauksille ja tilauksien toimitukselle. Tämä on ainut tapa, jolla voimme varmistaa, että kuva saapuu vaurioitta, jopa kovassa käsittelyssä.

Tuotteet, jotka voidaan rullata ilman vauriota, kuten julisteet ja pienemmän koon taideprintit toimitetaan käyttäen pahvikolmiota. Suosittelemme kuitenkin, että ostat kestävän tuubin julisteelle, jonka saa rikki vain suurella voimalla.

Huomioimme erityisesti maalaukset kanvaalle ja jäljennykset. Ensimmäiseksi suojaamme kulmat, sitten suojaamme koko kuvan muovisella foliolla ja laitamme sen pahvipakkaukseen muutaman eristävän kerroksen avulla.Europosters – Koristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top