We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: METALLIKYLTIT alennus -15 % ×

Toimitus ja maksu

Toimitus ja maksu

Toimitushinnat


TuotetyyppiToimitustapaToimitusaika
(työpäivää)
Hinta yhteensäSeuraava erä (+1)
Tuote varastossa UPS611,40 €
PostNordin toimituspisteet811,50 €
Valokuvatapetti UPS1011,40 €
PostNordin toimituspisteet1211,50 €
Kehystetty juliste UPS1911,90 € + 2,00 €

PostNordin toimituspisteet

Asiakas tulee samaan sähköpostin ja tekstiviestin toimitustiedoilla. Tilaus lähetetään valitsemaanne PostNordin toimituspisteelle, jossa se pysyy seuraavat 10 työpäivää.

Toimitus UPS

Turvallisen toimituksen turvaa maailman suurin toimituspalvelu UPS. Toimituksestasi saat tietää UPS:n infosähköpostilla, jossa on toimituksesi seurantanumero, arvioitu toimituspäivä, ja linkki josta voit seurata paketin kulkua lähetyksen alusta toimitukseen. UPS yrittää toimitusta kolmesti, mikäli et ei ole paikalla ensimmäisellä kerralla. Mikäli tarpeellista, sinulle soitetaan. Jos et ole paikalla, kuriiri jättää sinulle tiedon käynnistään, sekä myös puhelinnumeron UPS:n asiakaspalveluun. UPS:n kanssa voit muuttaa toimitusosoitteen, sekä valita sopivan toimituspäivän ja -ajan.

Maksu

PayPal tai luottokortti verkon kautta
Turvallinen maksu PayPalin kautta. Maksat helposti PayPaltilisi kautta tai heti luottokortilla (VISA, MasterCard, Discover, AMEX). Kortilla pitää voida maksaa verkon kautta. Maksamalla PayPalin kautta, PayPal takaa paketin toimituksen kunnossa tai PayPal palauttaa rahat takaisin. Kaikki lähetetyt tiedot on salattu.

Maksu verkon kautta luottokortilla
Hyväksymme kortit VISA, VISA Electron, MasterCard ja Maestro. Maksu on turvallinen, käytämme korkeimman turvallisuuden 3-D Secure suojauspalvelua, jolla kaikki tiedot on salattu, eikä luottokorttiasi voida käyttää hyväksi. Rekisteröinti ei ole tarpeellinen.

Klarna

Klarna tarjoaa suorat maksut & vaihtoehdon maksaa toimituksen jälkeen vaivattomasti yhdellä klikkauksella joka antaa sinun maksaa milloin ja miten haluat.

Apple Pay

Apple Pay on etämaksutapa, jota voi käyttää iPhonella, Apple Watchilla, iPadilla ja Macilla. Apple Pay toimii suurimpien pankki- ja luottokorttien kanssa, kuten Visa, MasterCard ja American Express. Apple Payssä on kaksivaiheinen hyväksyminen Touch ID:n, Face ID:n, PIN-koodin tai salasanan avulla, eikä siinä ole käyttörajaa.

Google Pay

GPay toimii niin kuin Apple Pay, mutta vain androidsille. Se suojaa maksutietosi useammalla tasolla ja käyttää yhtä maailman kehittyneimmistä suojaohjelmista suojatakseen tiliäsi. Kun maksat kaupoissa, palvelu ei käytä oikeaa kortin numeroasi, joten tietosi ovat suojassa.a.

Pakkaus

Olemme omistautuneet pysymään parhaimman teknologian vauhdissa pakkauksille ja tilauksien toimitukselle. Tämä on ainut tapa, jolla voimme varmistaa, että kuva saapuu vaurioitta, jopa kovassa käsittelyssä.

Tuotteet, jotka voidaan rullata ilman vauriota, kuten julisteet ja pienemmän koon taideprintit toimitetaan käyttäen pahvikolmiota. Suosittelemme kuitenkin, että ostat kestävän tuubin julisteelle, jonka saa rikki vain suurella voimalla.

Huomioimme erityisesti maalaukset kanvaalle ja jäljennykset. Ensimmäiseksi suojaamme kulmat, sitten suojaamme koko kuvan muovisella foliolla ja laitamme sen pahvipakkaukseen muutaman eristävän kerroksen avulla.Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top