We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: SARJAKUVAT alennus -40 % ×

Retro & Vintage - Julisteet, Canvas-taulut, Valokuvatapetit

Luokat

Löytyi: 145
Juliste Fahrräder I - Bibliograph
Fahrräder I - Bibliograph 7,49 € Varastossa!
91.5×61 cm · Juliste
Mikä oli modernia eilen on vielä trendikästä tänään! Anna Retro & Vintage symbolien lumota myös sinut!
Walkman on retron symboli. Se keksittiin vuonna 1979 ja sen hinta oli noin 400 dollaria.
50-70-lukujen tyyli, ilmaisee malttamattoman nuorison hengen, kokeilun ja idealismin. Retro on menneisyyden merkki. Se sisältää kaiken menneisyydessä olevan.
Seinät koristeltiin ennen retroilla sirkusjulisteilla, sarjakuvien julisteilla, erilaisilla retromerkeillä tai kuvioisella tapetilla.
Vintage-tyyli kiehtoi eniten vanhanajan rakastajia. Se on suosituin julkkisten sekä meidän isoäitiemme joukossa. Suosittu kohde vintagen rakastajille on second hand -kaupat sekä isävanhempien asunnot.
Europosters – Koristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999–2023 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top