We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:a julisteista, printeistä, seinätapetitä Alennuskoodi: SEPTEMBER20 ×

Inspiraatio: Retroa ja vintagea sisustuksessa

29. 09. 2019

Retro on taas muodissa! 50-. 60-, ja 70-luvun tyyli kuvastaa hillitöntä nuoruuden, kokeilujen ja idealismin henkeä – eikä ainoastaan pukeutumisessa vaan myös sisustuksessa. Vintage vetoaa sekä menneiden aikojen ihailijoihin että julkkisiin ja suunnittelijoihin, jotka haluavat sisustukseen ainutlaatuisen ja erityisen vivahteen. Valitse oma erikoisuutesi Retro- ja vintage -kokoelmamme julisteista, metalli- ja puukylteistä sekä tauluista.

RETROT METALLIKYLTIT 

Metallikyltit ovat täydellisiä koristeita keittiöihin ja makuuhuoneisiin, sekä myös olohuoneisiin. Pidätkö kahvista, viskistä tai motivoivista lauseista? Minkä hyvänsä kuvan valitsetkaan, se sopii hyvin yhteen modernin sisustuksen kanssa. Metallikyltit sopivat hienosti yhteen myös puutaulujen ja julisteiden kanssa.

VINTAGETYYLI

Mitä eroa on retrolla ja vintagella? Retrotyylillä tarkoitetaan yleensä 60- ja 70-lukujen tyyliä, jonka vahvoja ominaisuuksia ovat pyöreät muodot ja voimakkaat värit. Vintagetyyliin taas kuuluvat neutraalit värisävyt, sekä ajan tuoma patina. Vintagetuotteet ovat luonnostaan korkealaatuisia, sillä niiden muotoilu ja materiaalit ovat kestäneet aikaa. Toisin kuin retrotyylin, vintagetyylin tyypilliset värisävyt ovat vaaleita ja rauhallisia (pronssi, tiili, vihreä), jotka sointuvat kauniisti yhteen sisustuksessa.   

ÄLÄ PELKÄÄ RETROSEINIÄ

Jos haluat kotiisi suurempaa muutosta, älä pelkää kuvatapetteja. Niissä on useita vaihtoehtoja – paperi-, vlies-, tarra- ja 3D-tapetit. Niiden erot ovat laadussa, kiinnitystavassa ja puhdistettavuudessa (jotkin voi pyyhkiä kostealla liinalla). Kuvatapetit olivat suosiossa 60-luvulla, ja ne ovat taas palaamassa muotiin. Niillä tekee sisustuksen helposti kotoisaksi ja omaleimaiseksi. 

RETRO- JA VINTAGEKOKOELMAAN

 Europosters – Koristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top