We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET KEHYSTETYT JULISTEET alennus 30 % ×

Inspiraatio: Retroa ja vintagea sisustuksessa

29. 09. 2019

Retro on taas muodissa! 50-. 60-, ja 70-luvun tyyli kuvastaa hillitöntä nuoruuden, kokeilujen ja idealismin henkeä – eikä ainoastaan pukeutumisessa vaan myös sisustuksessa. Vintage vetoaa sekä menneiden aikojen ihailijoihin että julkkisiin ja suunnittelijoihin, jotka haluavat sisustukseen ainutlaatuisen ja erityisen vivahteen. Valitse oma erikoisuutesi Retro- ja vintage -kokoelmamme julisteista, metalli- ja puukylteistä sekä tauluista.

RETROT METALLIKYLTIT 

Metallikyltit ovat täydellisiä koristeita keittiöihin ja makuuhuoneisiin, sekä myös olohuoneisiin. Pidätkö kahvista, viskistä tai motivoivista lauseista? Minkä hyvänsä kuvan valitsetkaan, se sopii hyvin yhteen modernin sisustuksen kanssa. Metallikyltit sopivat hienosti yhteen myös puutaulujen ja julisteiden kanssa.

VINTAGETYYLI

Mitä eroa on retrolla ja vintagella? Retrotyylillä tarkoitetaan yleensä 60- ja 70-lukujen tyyliä, jonka vahvoja ominaisuuksia ovat pyöreät muodot ja voimakkaat värit. Vintagetyyliin taas kuuluvat neutraalit värisävyt, sekä ajan tuoma patina. Vintagetuotteet ovat luonnostaan korkealaatuisia, sillä niiden muotoilu ja materiaalit ovat kestäneet aikaa. Toisin kuin retrotyylin, vintagetyylin tyypilliset värisävyt ovat vaaleita ja rauhallisia (pronssi, tiili, vihreä), jotka sointuvat kauniisti yhteen sisustuksessa.   

ÄLÄ PELKÄÄ RETROSEINIÄ

Jos haluat kotiisi suurempaa muutosta, älä pelkää kuvatapetteja. Niissä on useita vaihtoehtoja – paperi-, vlies-, tarra- ja 3D-tapetit. Niiden erot ovat laadussa, kiinnitystavassa ja puhdistettavuudessa (jotkin voi pyyhkiä kostealla liinalla). Kuvatapetit olivat suosiossa 60-luvulla, ja ne ovat taas palaamassa muotiin. Niillä tekee sisustuksen helposti kotoisaksi ja omaleimaiseksi. 

RETRO- JA VINTAGEKOKOELMAAN

 Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top