We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Mitä tiedämme The Witcherin kakkoskaudesta tähän mennessä?

18. 09. 2021

Witcherin ykköskauden viimeinen jakso tuli ulos 20. syyskuuta 2019 ja olemme siitä lähtien odottaneet uutta kautta. Odotuksesta teki kuitenkin siedettävän animoitu elokuva The Witcher: Nightmare of the Wolf, mutta nyt edessämme on vain toinen kausi. Joten mitä tiedämme siitä tähän mennessä? 

 

Voimme katsoa seuraavan kauden Netflixistä kuten ensimmäisenkin ja se tulee ulos joulukuun 17.päivänä. Ensimmäinen jakso kahdeksasta on nimeltään “A grain of truth”. Emme tiedä paljoa jaksojen juonesta, mutta kirjojen lukijat tietävät, että juonen pitäisi vastata kolmatta Witcherin kirjaa ja ensimmäistä kirjaa romaanisarjasta nimeltä Blood of Elves, jonka on kirjoittanut Andrzej Sapkowski. Trailerin mukaan, voimme odottaa Cirin noitaa, joka valmentaa Kaer Morhenissa, jossa noiturit koulusta School of the Wolf harjoittelevat. Kaer Morhen tulee takuulla miellyttämään pelien faneja, sillä se muistuttaa pelin mallia. Meidän täytyy ehdottomasti mainita keskellä oleva aula, jossa tulen vieressä, on puu täynnä menehtyneiden noiturien mitalleja muistona. Kaer Morhenissa on myös laboratorio, missä noitureita luodaan. 

Tiesitkö, että Witcheriä kuvataan ympäri Eurooppaa? Ensimmäistä kautta kuvattiin lähinnä Unkarissa, studiossa lähellä Budapestiä. Kuvauksia järjestettiin myös Espanjassa, Puolassa, Slovakiassa ja Tsekeissä. Kakkoskauden kuvauksia varjosti kuitenkin pandemia. Loppujen lopuksi kuvaukset ja tuotanto saatiin kuitenkin aloitettua. 

Me kaikki odotamme innolla Henry Cavillia, joka on pääroolissa esittäen Geralt of Riviaa. Hänen lisäksi, näemme myös muita suosikkeja ensimmäisestä kaudesta kuten Anya Chalotra esittäen roolia Yennefer of Vengerberg, Freya Allan esittäen Ciriä  ja Joey Batey Jaskierin roolissa. Kaudessa nähdään kuitenkin myös uusia hahmoja, esimerkiksi noiturit Vesemir, Lambert, Eskel sekä Coën. Tapaamme nämä hahmot Kaer Morhenissa. Toisin kuin ensimmäisessä kaudessa, tulemme tapaamaan kaikki hahmot yhdessä aikajanassa. Tämän pitäisi ratkaista ongelma, jonka mukaan Geraltin, Yenneferin ja Cirin aikajanat olivat monimutkaisia. 

Vaikka sarja on suosittu, kolmatta kautta ei ole vielä vahvistettu. Vaikka tekijöillä on jo seitsemän kautta suunniteltuna, se riippuu kakkoskauden vastaanotosta. Ja niissä on paljon sulateltavaa! Kirjasarjaa on 2 kirjaa sisältäen lyhyitä tarinoita, 5 romaania, jotka on yhdistetty lyhyisiin tarinoihin. Me toivomme, että nautit Witcheristä kauan ja odotat jo seuraavaa kautta! 

 

Tsekkaa Witcherin koko kokoelma 

 

 

Tags: uutisit, witcher

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top