We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Tapetit: Kuinka valita ja asentaa ne

28. 07. 2021

Löydä tapettien taika kanssamme! Etsit sitten kaunista modernia sisustusta tai et vain halua maalata koko ajan, tapetti on omaperäinen tapa sisustaa makuuhuone, olohuone tai vaikkapa lasten huoneet. Me lupaamme, että löydät juuri sinulle sopivan! Valitse tuhansista valikoimamme teemoista – suosittujen elokuvien teemoista kauniisiin koristekuvioihin. Voit valita kahdesta erilaisesta materiaalista. Kestävästä kuitukankaisesta tai teipillisestä tapetista, jonka voit helposti irrottaa ja laittaa takaisin tarvittaessa. Kuulostaako hyvältä? Kumman valitset? 

 

Mikä materiaali valita?

Kuitukankaiset tapetit

Kuitukangas seinätapetit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista sisältäen vahvoja kuituja. Asennus on helpompi kuin normaaleissa seinätapeteissa – tapetti liimataan kuivana (liima laitetaan ainoastaan pinnalle), kuitukangas tapetti on myös helppo poistaa. Tulostamiseen käytämme viimeisintä teknologiaa ja ekologisia musteita.

 

Itseliimautuvat tapetit

Tapetin asennus seinälle ei ole ikinä ollut helpompaa! Meidän itseliimautuva seinätapetti voidaan helposti irrottaa ja liimata uudelleen toiseen paikkaan. Tapetti voidaan liimata mihin tahansa pintaan – puulle, kipsilevylle tai lasiin ilman riskiä rypyistä tai ilmakuplista. Se on sopiva asuntoihin, toimistoon, mutta myös kaupan ikkunoihin! Printtauksessa käytämme viimeisintä teknologiaa ja ekologisia musteita.

 

 

Ei huolta jos tapetin asennus kuulostaa vaikealta. Se ei ole rakettitiedettä. Sitä paitsi, jokaisen tapetin mukana on tarkat ohjeet tapetin asennuksesta seinälle. 🙂

Mikä teema valita? 

Fantasia 

Tästä kategoriasta löydät tapetit ikonisten saagojen teemoilla – Taru sormusten herrasta ja Hobitti, jota varmasti J. R. R. Tolkienin trilogian fanit arvostavat. Jos olet Harry Potterin fani, älä huoli, meillä on myös sinulle jotakin. Olemme keränneet lukemattomia teemoja eri fantasioiden maailmoista, kuten Harry Potter. Jos mikään näistä ei ole sinulle, tarjoamme Game of Thrones -teeman tapetteja. Varmasti jokin näistä on sinulle hyvä vaihtoehto! Lyhyesti, jokainen fantasian fani löytää itselleen jotakin. 

TV-sarjat 

Olitpa sitten ikonisen Frendit -sarjan tai Rillit Huurussa tilannekomedian fani, löydät varmasti etsimäsi! Voit muistaa joka päivä rakastamasi tv-sarjan parhaimmat kohtaukset ja piristää päivääsi vain katsomalla tapettia suosikki näyttelijöilläsi. 

 

Supersankarit

Pieni tai suuri supersankari, jokainen haluaisi itselleen Batmanin tai Supermiehen voimat. Valitettavasti, me emme voi antaa niitä, mutta voimme antaa tapetit DC:n supersankareilla, jotka varmasti saavat hymyn kasvoillesi. 

 

Animaatio 

Animaatioiden kulta-ajalla, luotiin myös tunnettu Looney Tunes -sarja. Tapettien kulta-ajalla, voit sisustaa kotisi unohtumattomilla Looney Tunesin hahmoilla. Jos haluat myös saada teinisi iloiseksi, ilahduta heitä tapetilla, jossa on Rick ja Morty. 

 

Koristeelliset tapetit 

Tämä kategoria on täynnä teemoja ja kun me sanomme “täynnä” me todella tarkoitamme tääääääynnä teemoja! Erilaisia kuvioita, sarjakuvia ja animaatioita lapsille, kukkakuvioita, luotoa ja jopa söpöjä eläimiä! Kirjaimellisesti, ei ole mahdollista ettet löytäisi etsimääsi. 

Jos haluat visuaalisesti suurentaa huonetta, me suosittelemme 3D tapetin käyttöä. Tästä kategoriasta löydät trendikkäät teemat tiilestä, kivestä ja puisesta seinästä, sekä myös teemat, jotka muovisesti vievät sisustuksesi uudelle tasolle. 

 

Jos tiedät tarkalleen minkä huoneen haluat sisustaa tapetilla, älä tuhlaa aikaasi vaan katso kategoria – tapetit jokaiseen huoneeseen, jossa on laajin valikoima erilaisia teemoja. Tässä kategoriassa on kauniita tapetteja ja valokuvatapetteja makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja lasten huoneeseen. Tsekkaa se! 

No, minkä aiot asentaa seinällesi? Kestävän kuitukankaisen tapetin vai itseliimautuvan (tarra) tapetin, jonka voi irrottaa ja liimata takaisin tarpeen mukaan? 🙂 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top