We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Vinkit ja neuvot: Miten tehdä kotona työskentelystä mukavaa?

26. 03. 2020

Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että ihmiset jotka työskentelevät kotoa käsin, työskentelevät paremmin ja jopa kolme tuntia enemmän kuin tarvitsisi. Ehkäpä se johtuu siitä, että he keskittyvät työntekoon ja unohtavat ajan kulun, eivätkä mene tupakalle ja kahville työkavereiden kanssa. Mutta se voi myös johtua siitä, että he viihtyvät kotonaan niin hyvin, että he ovat inspiroituneita työskentelemään paremmin! Mikäli sinulla on ongelmia kotitoimiston  kanssa, pieni parantelu voisi auttaa. Me jaamme sinulle vinkkejä ja neuvoja kuinka saat sen aikaan! Pomosi varmasti kiittää sinua muullakin kuin hymyllä! 😊

 

 

Aloita itsestäsi 

Teoriassa, kotona työskentely kuulostaa mahtavalta – voit nousta milloin haluat, sinun ei tarvitse pestä hiuksiasi joka päivä, eikä sinun tarvitse miettiä miltä näytät töissä. Lisäksi voit urheilla tai rentoutua ja antaa taustalla pyöriä lempi tv-sarjasi. Mutta itseasiassa, tämä rentoutunut tunnelma voi olla pitkässä kulussa huonoksi sinulle. Jotta voit työskennellä kotona tehokkaasti ja olla hyvillä mielin, seuraa näitä ohjeita

  • Herää aina samaan aikaan (ei haittaa, vaikka heräisit vähän myöhemmin kuin yleensä, sillä säästää aikaa matkoissa töihin)
  • Pukeudu hienosta ja harjaa hiuksesi ja laita vähän meikkiä, mikäli olet nainen ja se parantaa oloasi. Ei ole välttämätöntä pukea tiukkoja vaatteita, mutta löysät oloasut eivät saa oloasi tehokkaaksi. Pidä ne viikonlopulle! Kun pidät itsestäsi huolen, sinulla on parempi olo, eikä videopuhelu pomon tai kollegan kanssa yllätä sinua 😊
  • Rentoudu ennen kuin aloitat työt – Kaikki eivät ole yhtä onnekkaita kotitoimiston kanssa, mutta sen mukavaksi tekeminen vaatii pientä omaa rauhaa. Jos sinulla ei ole edes jonkinlaista toimisto pöytää, sinun täytyy tehdä työt ruokapöydällä. Me emme suosittele sängyssä tai sohvalla pysymistä koko päivän ajan! 
  • Päätä työtuntisi – Yksi syy miksi ihmiset työskentelevät enemmän kotoa käsin on tiukkien sääntöjen puuttuminen. Jos vain istut kotona tietokoneen ääressä koko päivän ajan, voi olla että unohdat tekeväsi työnteon ja et muista syödä, mikä on epäterveellistä!
  • Pidä taukoja – Koronaviruksesta johtuen, kaikilla ei ole mahdollisuutta mennä ulos lenkille, mutta jos sinulla on edes terassi tai parveke, muista saada raitista ilmaa parin tunnin välein. Jos ulkona oleminen ei ole mahdollista, avaa edes ikkuna ja venyttele hetken aikaa. Jos pelkäät menettäväsi ajan tajun, laita tietokoneesi ajastin käyntiin. Tämä mahdollistaa tasan 8 tunnin mittaamisen, jotta et tee ylitöitä!
  • Älä anna itsesi katsoa uutisia – Aikana, jolloin media tarjoaa meille uutisia 5 minuutin välein, on toisinaan vaikea keskittyä mihinkään muuhun. Mutta sinun mielenterveydellesi ja työ tehokkuudellesi, on parempi katsoa uutisia vain kerran päivässä. Koronaviruksen uhrien tarkan lukumäärän tietäminen reaaliajassa ei auta sinua. Päinvastoin!

 

Kuinka muuttaa kotisi mukavaksi työtilaksi

Valitettavasti, kaikilla ei ole mahdollisuutta isoon asuntoon tai taloon, jossa voi tehdä töitä rauhassa. Jos sinulla on lapsia, yritä selittää heille, kuinka tärkeää sinun on saada keskittyä muutaman tunnin ajan ja yritä keksiä heille muuta puuhaa siksi ajaksi – heillä on varmasti jotakin tehtäviä kouluun! Ja jos he ovat vähän vanhempia, he voivat auttaa tekemään lounasta tai siivoamaan… Näin pidät kotitaloudesta huolen ja samalla opetat lapsiasi olemaan vastuullisempia! Jos asut yksin, muista pitää asuntosi siistinä! Siisti ympäristö on inspiroiva ja hyväksi terveydelle! Kun siivoat, muista siivota myös näppäimistö ja puhelimen näyttö. Tiedätkö, kuinka paljon bakteereita ja viruksia tarttuu niihin päivän aikana? 

Tässä on yksinkertaisia neuvoja miten saada kodista viihtyisä: 

Pidä pöytäsi puhtaana. Mikään ei ole kamalampaa, kuin pöytä täynnä papereita, kahvimukeja, karkkiroskia, ja muuta sellaista! Siivoa pöytäsi joka aamu ja ota viereesi kannu vettä ja lasi. Näin vältät keittiössä käymisen viiden minuutin välein, koska sinulla on jano. Säännöllinen veden juonti on myös tärkeää! Tiesitkö, että veden juonti ehkäisee koronaviruksen saamista, sillä vesi poistaa viruksen suustasi vatsaan, missä se tuhoutuu. 

Kuuntele mieluisaa musiikkia – Jos et pidä täydestä hiljaisuudesta, kuuntele lempimusiikkiasi kun työskentelet. Me suosittelemme jotakin rauhallista, metalli saattaa häiritä sinua liikaa 😊 

Koristele seinät – Jos sinulla on vieläkin tyhjät seinät, tai et enää pidä vanhoista koristeistasi, on aika muutokselle. Motivoivat julisteet hauskoilla teksteillä tai kuuluisilla lainauksilla inspiroivat sinua. Jos suosit taidetta, työntekoon motivoi mystinen Mona Lisan hymy tai Wassily Kandinskyn abstrakti taide. Inspiraatioksi, vieraile sivustollamme ja katso kokoelmat! 

 

 

Mitkä kuvat sopivat kotitoimistoosi? 

Kun sisustat asuntoasi, käytä vain asioita, joista pidät. Ehkäpä tarvitset hieman apua asioiden yhdistelemisessä, mutta älä sisusta kotiasi vain tavaroilla, joita muilla ihmisillä on kotonaan. Ja jos todella tarvitset inspiraatiota ja neuvoja, niin valitsi sisustus, joka rauhoittaa sinua. Esimerkiksi, kuvat merestä, rannoista, metsistä tai vuorista ovat loistavia – luonnolla on varmasti hyvä vaikutus sinuun! Iso hitti kodin sisustukseen ovat myös artisti duo Finlay & Noa , joiden teokset ovat yksinkertaisia ja mahtavia designeja. Jotkut jopa todella motivoivia! Voimme myös suositella kuvittajaa Lena Ker ja Martina Pavlova tai ranskalaisen Philippe Hugonnard:in valokuvia. Hänen matkakokoelmansa varmasti inspiroi sinua (ainakin tiedät mikä seuraava matkakohteesi on). Ja jos haluat valkoisille seinillesi väriä, katso nykyaikaisen artistin Peter Graham kokoelma. Me toivomme sinulle paljon tsemppiä kotona työskentelyyn ja toivomme, että pidät uudesta työ rutiinistasi. Usko meitä, pian et edes halua toimistolle takaisin! 😊

 

Inspiroidu kotitoimisto kokoelmastamme!

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top