We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MUSIIKKI alennus -15 % ×

Ekomukit - Huskup

Löytyi: 3
Ympäristöystävällisiä materiaaleja - bambu/riisi/siemenet

Olemme ylpeä Huskupin jälleenmyyjä - uudelleenkäytettävän kahvikupin, joka on muovin sijaan tehty riisinkuorista. Riisinkuorista? Aivan, riisinjyvän uloimmasta kuoresta, luonnollisesta ja kovasta materiaalista, joka yleensä vain poltetaan pelloilla ilmaa saastuttaen. Luonnollisen ja biohajoavan riisinkuoren käyttö Huskupin materiaalina tarkoittaa, ettei kupissa ole tarvetta melamiinille, BPA:lle tai toksiineille, joten juomaasi ei ole luikertelemassa mitään inhottavuuksia. Kupin voi lämmittää mikroaaltouunissa ja sen voi pestä pesukoneessa. Huskupissa on myös uudellenkäytettävä, kierrätettävä silikonirengas, joka suojaa kättäsi kuumalta kupilta.Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top