We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET ELOKUVAJULISTEET alennus 25 % ×

ECO Mukit - Huskup

Olemme ylpeä Huskupin jälleenmyyjä - uudelleenkäytettävän kahvikupin, joka on muovin sijaan tehty riisinkuorista. Riisinkuorista? Aivan, riisinjyvän uloimmasta kuoresta, luonnollisesta ja kovasta materiaalista, joka yleensä vain poltetaan pelloilla ilmaa saastuttaen. Luonnollisen ja biohajoavan riisinkuoren käyttö Huskupin materiaalina tarkoittaa, ettei kupissa ole tarvetta melamiinille, BPA:lle tai toksiineille, joten juomaasi ei ole luikertelemassa mitään inhottavuuksia. Kupin voi lämmittää mikroaaltouunissa ja sen voi pestä pesukoneessa. Huskupissa on myös uudellenkäytettävä, kierrätettävä silikonirengas, joka suojaa kättäsi kuumalta kupilta.Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top